spot_imgspot_img

Andreea Grecu revine la Constanţa. Paul Neagu: „După şase luni de muncă, am încheiat cel mai bun sezon de până acum!”

spot_img

Sportiva constănţeană Andreea Grecu s-a clasat pe locul opt în proba feminină de monobob din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Lake Placid, în celebra staţiune americană dându-şi întâlnire cei mai buni practicanţi ai sporturilor de iarnă de pe întreg mapamondul.

N-a fost loc de europeni pe podium, primele trei locuri fiind ocupate, în ordine, de australianca Bree Walker, de americanca Elana Meyer Taylor, respectiv canadianca Cynthia Appiah, topul de 17 fiind închis de cea de-a doua reprezentantă a României, Georgeta Popescu.

Sportiva antrenată de profesorul Paul Neagu a concurat şi în proba feminină de bob două persoane. Cel mai bun pilot al României la ora actuală, Andreea a făcut pereche cu împingătoarea Teodora Vlad, tricolorele terminând competiţia cu al 11-lea timp.

De data aceasta, echipajele de pe Bătrânul Continent au făcut legea. Medaliile de aur le-au revenit germancelor Kim Kalicki şi Leonie Fiebig, cele de argint, britanicelor Adele Nicoll şi Kya Placide, iar cele de bronz, germancelor Laura Nolte şi Claudia Schusler.

„A fost ultima etapă de Cupă Mondială a sezonului, am concurat cu materiale închiriate, pe o pârtie cu grad sporit de dificultate, care, anul viitor, va găzdui întrecerile Campionatelor Mondiale.

Revenim la Constanţa după şase luni de muncă, am încheiat cel mai bun sezon de până acum. Andreea ocupă locul şase în clasamentul mondial în proba de monobob, respectiv locul şapte în proba feminină de bob două persoane pe general”, a declarat profesorul Paul Neagu.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.