spot_imgspot_img

Atmosferă de vis la Mangalia! Peste 100 de participanţi, la cantonamentul Kangoo Jumps „Summer Time”

spot_img

Punct final al celei de-a patra ediţii a Kangoo Jumps „Summer Time”, cantonament organizat de ReMona Sport Timişoara, timp de o săptămână, la malul mării, în sudul litoralului. Ca de fiecare dată, delegaţia bănăţeană şi-a instalat cartierul general la Hotelul Laguna din Mangalia, unde oaspeţii au beneficiat de toate condiţiile.

„A fost un cantonament reuşit, o săptămână în care au fost efectuate câte două antrenamente zilnic.

Am avut participanţi din toată ţara, iar la evenimentul de sfârşit, de sâmbătă, Summer Party, ediţia a patra, au luat parte peste 100 de oameni.

Timp de o săptămână, am îmbinat utilul cu plăcutul, a fost muzică, a fost mişcare, a fost mult bună-dispoziţie. O atmosferă extraordinară!

Nu bucurăm că am găsit o deschidere totală din partea Primăria Mangalia, OMD Mangalia şi, bineînţeles, a Complexului Laguna”, a declarat, pentru tomisnord.ro, Aurelian David, administratorul clubului.

Stagiul de la Mangalia a fost organizat de Remona Sport Timişoara, presenter Monica David, şi Kangoo Jumps România.

În cadrul evenimentului, au „sărit” instructori de top, din Bucureşti, Reghin, Sibiu, Sighişoara, Miercurea Ciuc, Timişoara, Turda şi Alba Iulia.

Nu a lipsit nici Denisa David, care, la vârsta de 15 ani, este cea mai tânără instructoare Kagoo Jumps din ţară. Ea activează în cadrul ReMona Sport Timişoara, unde predă Kangoo Jumps kids.

Printre colaboratorii ReMona Sport, se mai numără GMG Băcănie şi Cofetărie Timişoara, Pizzeria Restaurant Delvecchio Timişoara, Colibrix Timişoara, Anton Best Muzic Mangalia şi Covaci Mihai (Miercurea Ciuc).

Kangoo Jump este o ramură a aerobicului, recomandată în recuperarea fizică, în problemele coloanei, ale spatelui.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.