spot_imgspot_img

Au spulberat pe Tatabanya! CSM Constanţa, calificată de pe primul loc în Main Round al EHF European League

spot_img

Victorie de senzație pentru handbaliștii de la CSM Constanța, scor 28-25 (14-12), în partida cu MOL Tatabanya, disputată la Sala Sporturilor, un succes echivalent cu o calificare de pe primul loc al Grupei H în faza principală a EHF European League!

Un public minunat, un meci aproape perfect făcut de handbaliştii Constanţei, o seară de vis! Vasile a fost One Man Show, cu 16 parade care au tăiat picioarele adversarilor, apărarea a fost de netrecut minute bune în repriza secundă și golurile au curs în poarta maghiarilor, pentru un incredibil 27-19, cu cinci minute înainte de final, când o aeriană triplă Komogorov – Nistor – Ilie a ridicat tribunele în picioare.

Echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu a făcut spectacol și merge mai departe în competiție.

Eroii acestei victorii au fost: Vasile, Rusu – Mourino 6 goluri, Nikolic 4, Komogorov 3, Ilie 3, Stankovic 3, Nistor 2, Drăgan 2, Aliokhin 2, Ravnic 1, Andrei 1, Chikovani 1, Vegar, Caba, Susanu.

 

Declaraţii după meci

„De când suntem toți la Constanța, pentru asta am muncit. Orice jucător își dorește să rămână la un nivel înalt dar și să ne calificăm în anii viitori, să ajungem cât mai departe. N-am mai văzut la meciuri atât de mulți copii care vin și îmi strigă numele, asta e fericirea noastră până la urmă, cu asta rămânem după handbal!” (Dani Vasile, CSM Constanța).

 

„Mergem la Lisabona să ne bucurăm de un handbal european, iar în Main Round așteptăm două echipe de Liga Campionilor cu niște bugete astronomice, Dinamo și Berlin, să le facem viața amară și să ne bucurăm de meciuri ca de Liga Campionilor în bătrâna sală din Constanța care le-a văzut pe toate” (George Buricea, CSM Constanța)

 

„Este o calificare istorică, mă bucur foarte mult că am văzut atât de mulți oameni fericiți în seara aceasta. Toate aceste rezultate cumulate cu această atmosferă nu ne fac decât să ne motiveze, să ne mobilizeze și să ne responsabilizeze mai tare” (Andrei Talpeș, CSM Constanța).

 

Pentru CSM Constanţa, urmează un meci cu HC Buzău acasă, pe 2 Decembrie, în Liga Naţională, și epilogul Grupei H, la Lisabona, cu Sporting, marți, 5 decembrie.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA)...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța,...
spot_img

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă din cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, cinci dintre aceştia fiind eliminaţi din cauza...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până vineri dimineaţa în nouă...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, face parte din Team Romania, fiind printre cei 45 de componenți ai lotului de canotaj,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.