spot_imgspot_img

Baschet masculin / CSM Constanţa s-a impus pe terenul celor de la SCM U Craiova, în Liga Naţională

spot_img

Echipa masculină de baschet CSM Constanța a obținut o victorie extrem de importantă pe terenul celor de la SCM U Craiova, la capătul unei partide în care a condus ostilitățile permanent, având două sferturi de debut în care și-a asigurat o diferență majoră pe tabelă, una din care SCM U Craiova nu a mai izbutit să reducă foarte mult până la final, astfel că CSM Constanța s-a impus cu 91-71.

Pentru CSM Constanța, moralul din partida precedentă și jocul sigur au făcut victoria să fie una muncită și însemnată în economia grupei, cu Duffy, Henderson Jr, Čižauskas și Griffin principalii realizatori.

Jorden Duffy continuă forma extrem de bună prin care trece și încheie în double double, cu 16 puncte și 13 pase decisive la care s-au adăugat 4 recuperări și 3 intercepții.

Cel mai bun marcator al Constanței a fost Cedric Henderson Jr cu 18 puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, fiind unul dintre jucătorii care au făcut diferența atunci când Craiova a redus din diferență și s-a apropiat de Constanța pe tabelă. Bryan Griffin încheie cu 14 puncte, 6 recuperări, 2 blocaje, Vytenis Čižauskas cu 14 puncte, 2 recuperări și 4 puncte decisive, Mario Lazar 8p, 5 recuperări, Rolland Török 8p și un procentaj impecabil de la aruncările de la distanță, 100 %, 2 recuperări și o pasă decisivă, Kyndall Hill 7p, 6 recuperări, o pasă decisivă și tinerii Andrei Oprean și Ștefan Gribinic care au avut un aport important și ei atât cât au fost pe parchet, cu câte 3 puncte fiecare.

Pentru CSM Constanța, urmează ultimul meci al primei faze din Liga Națională de baschet masculin, contra celor de la FC Argeș Basketball, unul la fel de important, care poate asigura prezența în primele cinci echipe ale Grupei B. CSM Constanța se află pe locul 3 în grupă, cu un bilanț pozitiv, 8 victorii în 15 partide disputate și 23 de puncte.

Urmează un meci extrem de dificil cu FC Argeș Basketball, pe 13 ianuarie, la Sala Sporturilor.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.