spot_imgspot_img

Bernadette Szocs s-a oprit în sferturile de finală ale WTT Star Contender Bangkok 2024

spot_img

Bernadette Szocs și-a încheiat parcursul la WTT Star Contender Bangkok 2024, după un meci de nivel înalt pe tabloul de simplu.

Odată cu calificarea printre primele opt jucătoare ale concursului din Thailanda, tricolora (nr. 9 mondial) a întâlnit-o pe Mima Ito (nr. 10 mondial, Japonia), într-un duel echilibrat și cu răsturnări de situație de-a lungul seturilor, dar pierdut de sportiva din România.

Cu șansa de a trece primul set în dreptul său, Bernadette Szocs a revenit cu încredere la masă și a egalat situația, iar ambele sportive au continuat să-și etaleze cel mai bun joc. În setul al treilea, tricolora și-a continuat prestația solidă și a avut o nouă minge de set nefructificată.

Suspansul s-a prelungit și în setul al patrulea, când time out-ul din dreptul lui „Bernie” a schimbat cursul jocului la mijlocul setului care s-a încheiat la limită. La 9-9, Bernadette Szocs a dat dovadă de fair-play, arbitrul i-a acordat punctul niponei și, în ciuda unui joc în forță prestat, tricolora a cedat, scor 1-3 (10-12, 11-7, 11-13, 12-14).

Pe tabloul principal, Bernadette Szocs le-a eliminat pe Doo Hoi Kem (Hong Kong), scor 3-0 (11-5, 12-10, 11-6), și Miyu Nagasaki (Japonia), scor 3-2 (11-7, 8-11, 11-7, 8-11, 11-3).

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.