spot_img

Bilete de avion în valoare de peste 5,4 milioane de euro, cumpărate în Campania Ieftinuarie 2023

spot_img

Campania Ieftinuarie 2023, desfășurată pentru al cincilea an de Vola.ro, s-a încheiat cu succes și cu bilete de avion în valoare de peste 5,4 milioane de euro achiziționate de români. Călătorii nu au vrut să rateze această ocazie și au profitat din nou de cele mai mici prețuri din an la biletele de avion, astfel că, de Ieftinuarie 2023, Vola.ro a vândut cu 37% mai multe bilete decât în aceeași perioadă a lui 2022, conform datelor emise de companie.

În plus, succesul campaniei recent încheiat a demonstrat încă o dată interesul sporit al românilor pentru călătorii, mai ales că, în momentul de față, contextul este unul favorabil: nu mai sunt restricții ce vizează deplasările internaționale, iar companiile aeriene au reglat situația anulărilor și a întârzierilor masive, principala problemă cu care s-a confruntat industria aviatică anul trecut.

Considerată adesea echivalentul Black Friday-ului călătoriilor cu avion, campania Ieftinuarie reprezintă cel mai bun moment pentru cumpărarea biletelor de avion, care sunt în această perioadă reduse cu până la 60% comparativ cu restul anului. Pe scurt, Ieftinuarie e ocazia perfectă pentru a planifica deplasări pentru tot restul anului, la cele mai mici prețuri ale zborurilor.

Potrivite datelor Vola.ro, clienții care au achiziționat bilete de avion în timpul campaniei vor zbura în 337 de orașe din întreaga lume și vor călători cu 4.876 de bagaje. În ceea ce privește topul destinațiilor către care vor zbura nu sunt surprize majore, principalele orașe fiind, și de această dată, Londra, Bruxelles, Milano, Roma și Paris. Totodată, prețul mediu pentru un bilet de avion în Ieftinuarie a fost de 118 euro/persoană.

De asemenea, biletele vândute de Ieftinuarie 2023 la Vola.ro se pot traduce și în peste 75.287 de ore de zbor, adică 3.142 de zile. Compania a vândut în fiecare zi a campaniei peste 1.000 de bilete, iar cea mai populară oră pentru rezervări a fost ora 20:00.

Vola.ro a adunat și câteva recorduri interesante de Ieftinuarie. Astfel, premiul pentru cel mai norocos client merge la cel care și-a luat o vacanță de… 217 zile! În plus, merită menționați și micii călători care au devenit clienți Vola.ro în campania Ieftinuarie: 2.089 de copii și bebeluși vor merge anul acesta în primele lor călătorii cu avionul.

Vola.ro a identificat și cel mai organizat și hotărât client de Ieftinuarie 2023: și-a luat deja biletele pentru revelion 2024, cu 351 de zile în avans! Mai mult decât atât, cel mai generos client a plătit 7.581 de euro pentru rezervarea sa, probabil cea mai frumoasă investiție pe care o putea face la început de an. Un alt record a fost înregistrat de un grup de prieteni: 38 de persoane au profitat de reducerile de Ieftinuarie și au rezervat bilete spre aceeași destinație.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Să vină punctele, să curgă victoriile! Week-end incendiar pentru echipele CSM-ului Constanţa

O nouă săptămână plină, cu meciuri importante pentru echipele...

România va merge cu şapte sportive la Campionatele Mondiale de atletism indoor de la Glasgow

România va fi reprezentată de şapte sportive la ediţia...

Monobobul tricolor! Andreea Grecu ia startul la Campionatele Mondiale de la Winterberg

O nouă provocare pentru lotul naţional feminin de bob...
spot_img

Să vină punctele, să curgă victoriile! Week-end incendiar pentru echipele CSM-ului Constanţa

O nouă săptămână plină, cu meciuri importante pentru echipele de volei, baschet, handbal și rugby ale CSM Constanţa, în ligile naționale, dar și în...

România va merge cu şapte sportive la Campionatele Mondiale de atletism indoor de la Glasgow

România va fi reprezentată de şapte sportive la ediţia 2024 a Campionatelor Mondiale indoor de atletism de la Glasgow, în perioada 1-3 martie, competiţie...

Monobobul tricolor! Andreea Grecu ia startul la Campionatele Mondiale de la Winterberg

O nouă provocare pentru lotul naţional feminin de bob al României. După ce a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de la Altenberg,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.