spot_img

Canotorii de la CSM Constanța au câștigat patru medalii de aur la Europenele U23

spot_img

România a cucerit opt medalii de aur şi una de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Krefeld (Germania).

O contribuție importantă la clasarea pe primul loc în clasamentul pe națiuni a României și-au adus tinerii canotori de la CSM Constanța, care au câștigat patru medalii de aur.

Eduard Moldovan, de la CSM Constanța, a luat aurul cu echipajul masculin de patru rame cu cârmaci, alături de Gheorghe Morar, Cristian-Vasile Nicoară, Andrei Hemen şi Maria-Antonia Iancu.

O altă medalie de aur a fost cucerită de echipajul de patru rame masculin din care au făcut parte Andrei Axintoi și Leontin Nuțescu, de la CSM Constanța, alături de Sebastian Timiş și Alexandru Gherasim.

Aceeași canotori de la clubul constănţean, Andrei Axintoi și Leontin Nuțescu, au obținut aurul cu echipajul masculin de opt plus unu, alături de Constantin Emanuele Sterea, Gheorghe Scripcaru, Cristian-Vasile Nicoară, Alexandru Gherasim, Claudiu Neamţu, Andrei Mândrilă, Maria-Antonia Iancu.

Elena Mocanu, de la CSM Constanța, și-a adjudecat medalia de aur cu echipajul feminin de opt plus unu, împreună cu Estera-Costina-Beatrice Vîlceanu, Andreea Petraş, Georgelia Stoica, Ana-Maria Mătran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Luta, Rucsandra-Ioana Bucşa.

În finala probei de patru vâsle masculin, Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc, Ionuţ Pavel, Dragoș Peia și Cristian Badea (ultimii doi de la CSM Constanța) au ocupat locul şase.

Echipajul de dublu vâsle masculin, compus din Costi-Daniel Neagoe şi Marian Dunca (CSM Constanța), a încheiat cursa pe locul 4 în Finala B, ocupând poziţia a 10-a în clasamentul general.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...
spot_img

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut o discuţie aplicată privind iniţierea demersurilor oficiale pentru înscrierea fostelor închisori comuniste - Sighet, Piteşti,...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare de excepție la Campionatul Județean. Competiția desfășurată în perioada 17-18 februarie, la Năvodari, a reunit...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.