spot_imgspot_img

Chatbot-ul ChatGPT va dobândi capacitatea de a memora detaliile utilizatorului

spot_img

Chatbot-ul ChatGPT va fi capabil în curând să memoreze informaţii şi date despre utilizatorii săi, transmite agenţia DPA.

Funcţia este testată iniţial în cadrul unui grup restrâns. Spre exemplu, software-ul ar putea reţine faptul că utilizatorul are o fiică iubitoare de meduze, sau formatul în care preferă să primească rezumatele şedinţelor de la muncă, a explicat marţi compania dezvoltatoare OpenAI.

În cazul în care utilizatorul îi solicită chatbot-ului Chat GPT să conceapă o felicitare pentru ziua de naştere a fetei sale, imaginea ar putea include o meduză cu un coif de petrecere.

Pentru ca ChatGPT să memoreze în viitor informaţii despre utilizatori, aceştia din urmă trebuie să-i solicite acest lucru chatbot-ului prima dată când execută această funcţie.

De asemenea, utilizatorul poate întreba software-ul ce informaţii cunoaşte despre el, putând să şteargă ulterior toate sau unele detalii.

Funcţia de memorare este menită să facă chatbot-ul mai util. Chat-uri temporare sunt disponibile pentru conversaţii nepersonalizate. Informaţiile din aceste chat-uri nu sunt utilizate pentru antrenarea ulterioară a software-ului.

ChatGPT este chatbot-ul bazat pe inteligenţă artificială care a atras multă atenţie faţă de aceasta în urmă cu un an.

Chatbot-urile bazate pe inteligenţa artificială, precum ChatGPT, sunt antrenate cu ajutorul unor cantităţi uriaşe de informaţii şi pot formula texte la nivelul lingvistic al unui om.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.