spot_imgspot_img

City Park Mall Constanţa găzduieşte, în week-end, un nou turneu de Counter-Strike 2 Wingman

spot_img

City Park Mall Constanța îi invită pe entuziaștii gamingului la un nou turneu de Counter-Strike 2 Wingman (2v2), care va avea loc în weekendul, pe 27 și 28 ianuarie. Această competiție, desfășurată în piațeta liftului panoramic, nivel -1, promite a fi un punct de atracție pentru comunitatea de jucători.

Evenimentul organizat în parteneriat cu Zoom Beach va fi transmis live, oferind fanilor oportunitatea de a urmări meciurile în detaliu prin intermediul canalului de YouTube al cunoscutului SeDaN, accesibil la adresa www.youtube.com/@SeDaN1.

Înscrierea în turneu este complet gratuită și se va efectua direct la City Park Mall Constanța, sâmbătă, 27 ianuarie, între orele 10:00 și 12:00. Turneul este limitat la un număr maxim de 64 de echipe, motiv pentru care organizatorii recomandă înscrierea promptă.

Primele trei echipe clasate vor fi recompensate cu echipamente de gaming de ultimă generație, incluzând tastaturi, mouse-uri, căști și mousepad-uri. În plus, spectatorii au șansa de a câștiga un calculator și alte premii valoroase prin participarea la un concurs special organizat în paralel cu turneul.

City Park Mall Constanța pune la dispoziție un ecran de 12 metri pătrați, amplasat în piațeta liftului panoramic (nivelul -1), unde vizitatorii pot urmări meciurile și participa la concurs.

Evenimentul va include și un meet&greet, oferind fanilor șansa de a se întâlni cu influencerii Str3su și Paul Miclaus, care susțin acest turneu.

Premii în SPOT pentru fani

Entuziasmul din jurul evenimentului sporește cu aplicația mobilă SPOT. Persoanele care descarcă aplicația în cele două zile de eveniment primesc un premiu de bun-venit și intră automat în tragerea la sorți pentru marele premiu: vouchere cadou în valoare de 500 lei.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA)...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța,...
spot_img

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă din cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, cinci dintre aceştia fiind eliminaţi din cauza...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până vineri dimineaţa în nouă...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, face parte din Team Romania, fiind printre cei 45 de componenți ai lotului de canotaj,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.