spot_imgspot_img

CN de handbal-juniori IV: CSM Constanţa s-a calificat la turneul semifinal

spot_img

Micii handbalişti de la CSM Constanţa, născuți 2011-2012 și mai mici, s-au calificat la turneul semifinal al Campionatului Național de juniori IV!

CSM Constanța a câștigat trei dintre cele patru meciuri susținute la Medgidia, în Faza pe Euroregiune RO2, înregistrând următoarele rezultate: 23-9 cu HC Junior BB Buzău, 19-22 cu HC Omer și 33-12 cu LPS Brăila, în Grupa B, și 28-16 cu ACS Viitorul Galați, în finala mică a turneului, clasare care i-a asigurat prezența în faza următoare a competiției, la nivel național.

La doar un an de când a început handbalul, Radu Guiu a fost golgheterul turneului, cu 30 de goluri! Ștefan Panaitescu, care a evoluat până de curând la mini-handbal, a fost desemnat extrema dreaptă a turneului.

Evoluții notabile și pentru Ștefan Florea, autor a 27 de goluri, și Victor Moroșanu, care este încă de vârsta mini-handbal, fiind născut 2013.

Lotul antrenat de Denis Ali are următoarea componenţă: portarii Matei Chilianu, Ștefan Iliescu și Ianis Iorganda, Eren Murtaza, Matei Nicolae, Andrei Paceagiu, Sebastian Sapariuc, Ștefan Neagu, Petru Givelegian, Iustin Gutuleanu, Ayan Sulus, Paul Niculcea, Cocoloș David și Vlad Niculache (portar)!

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.