spot_imgspot_img

Constanţa: AUR şi-a prezentat candidaţii la alegerile locale. Mohammad Murad, desemnat pentru şefia CJ

spot_img

Omul de afaceri Mohammad Murad este candidatul Alianţei pentru Unirea Românilor la şefia Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, a anunţat sâmbătă liderul formaţiunii politice, George Simion, la reuniunea în cadrul căreia au fost prezentaţi candidaţii AUR din judeţ la alegerile locale din 9 iunie.

„Este timpul să mai mulţumesc unui om mare pentru România, astăzi, coordonatorul nostru regional şi preşedintele oamenilor de afaceri AUR, Mohammad Murad. Îi mulţumesc pentru că, deşi născut altundeva, este un patriot român, dovedit prin fapte. În ultimii 30 de ani, am trăit în beznă şi mucegai la complexul Amfiteatru – Panoramic – Belvedere, iar fratele nostru Mohamad l-a transformat în AUR, i-a redat strălucirea de odinioară. Dacă Mohammad a făcut pentru propria familie, pentru comunitate şi pentru propria afacere, poate şi pentru comunitatea constănţeană. Propunerea AUR pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa este Mohammad Murad. Avem o şansă enormă anul acesta şi trebuie să profităm de ea pentru că alta nu mai avem, este acum ori niciodată”, a afirmat George Simion.

Candidatul AUR la preşedinţia CJ Constanţa a spus că el este un simplu ”soldat” al partidului.

„Am zis un singur lucru, că eu sunt un simplu soldat al partidului AUR şi orice decizie trebuie luată de sus. Mă declar un soldat fără uniformă, pentru că e nevoie de o luptă. Cu toţi trebuie să luptăm pentru dreptate, nu pentru minciună, pentru oameni serioşi, nu pentru oameni care din cinci vorbe spun zece minciuni. Sunt convins că avem soluţii”, a transmis Mohammad Murad.

George Simion le-a spus membrilor şi simpatizanţilor partidului prezenţi la reuniunea organizată la Casa de Cultură din Constanţa că celor de la PSD şi PNL le este frică de AUR.

„Ştiţi ce am simţit peste tot pe unde am fost? Le este frică de AUR, le este atât de frică încât au paralizat şi încălcat linia roşie, au organizat pe repede înainte aceste alegeri ilegale, neconstituţionale, comasate. Au dat ordonanţa de comasare cu trei zile înainte de începutul procesului electoral”, a susţinut liderul AUR.

Despre candidaţii AUR la primăriile din judeţul Constanţa, el a afirmat că sunt oameni extraordinari.

„Avem antreprenori, medici, jurişti, profesori, ingineri, fermieri, experţi în administraţia locală, sunt oameni extraordinari candidaţii noştri la primăriile din judeţ. La Primăria Constanţa este omul care a condus navigaţia la nivelul Uniunii Europene, cel care a fost dat afară de la conducerea CERONAV pentru că şi-a asumat apartenenţa la AUR, un specialist adevărat, îţi mulţumim Ovidiu Cupşa. Fraţi şi surori, oameni buni, omul ăsta nu a fost lăsat să candideze până acum de mafia transpartinică de la nivelul Constanţei”, a mai spus Simion.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA)...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța,...
spot_img

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă din cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, cinci dintre aceştia fiind eliminaţi din cauza...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până vineri dimineaţa în nouă...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, face parte din Team Romania, fiind printre cei 45 de componenți ai lotului de canotaj,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.