spot_img

Constanţa: Proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor în anul 2024, în dezbatere publică

spot_img

Primăria municipiului Constanţa și Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanța organizează dezbaterea privind următorul proiect de act normativ: „Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea HCL nr. 339/2023 privind stabilirea impozitelor și taxelor la nivelul municipiului Constanța în anul 2024”.

Întrunirea va avea loc, în data de 16.11.2023, ora 15:00, în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ, bd. Tomis nr. 51.

Documentaţia poate fi consultată:

– pe site-ul Primăriei Municipiului Constanţa www.primaria-constanta.ro la secțiunea „Transparență decizională” şi la sediul acesteia situat pe bd. Tomis nr. 51;

– pe site-ul Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local www.spit-ct.ro la secțiunea „Transparență decizională” sau la sediile acestuia, situate în bd. Tomis nr. 112, str. Ștefan cel Mare nr. 36-40 – Centrul Comercial Tomis Mall, etaj 3, str. Sg. Nicolae Grindeanu nr. 66, str. Soveja nr. 104, bl. 44, parter, bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C – City Park Mall, bd. Tomis nr. 391 – Centrul Comercial TOM (Carrefour).

– proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la biroul de relaţii cu publicul al instituţiilor publice menționate mai sus.

„Propunerile prezentate în cadrul dezbaterii publice pentru proiectul de act normativ vor fi făcute publice prin publicarea minutei acestei întâlniri, fiind parte a procesului dedicat transparenței decizionale. În cazul în care nu doriți ca numele dumneavoastră să fie asociat cu aceste propuneri în cuprinsul minutei, vă rugăm să precizați în cuprinsul e-mailului de confirmare a participării faptul că doriți ca aceste date să fie anonime.

Toate propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare atât cele depuse până la data de 27.10.2023, cât și cele prezentate cu ocazia dezbaterii publice vor fi publicate pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Constanţa şi a Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanța.

Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...
spot_img

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut o discuţie aplicată privind iniţierea demersurilor oficiale pentru înscrierea fostelor închisori comuniste - Sighet, Piteşti,...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare de excepție la Campionatul Județean. Competiția desfășurată în perioada 17-18 februarie, la Năvodari, a reunit...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.