spot_imgspot_img

Construcții ERBAȘU a devenit Partener al Echipei Olimpice a României

spot_img

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Construcții ERBAȘU au semnat, miercuri, 17 mai, la Casa Olimpică din București, un parteneriat prin care Construcții ERBAȘU a devenit Partener al Echipei Olimpice – Team Romania.

Parteneriatul are ca obiectiv susținerea performanței și sportivilor români participanți la Jocurile Olimpice și la celelalte competiții desfășurate sub semnul cercurilor olimpice. Parteneriatul se va derula de azi până după Jocurile Olimpice Paris 2024, cu posibilitatea de prelungire.

”Contează enorm să știm că românii sunt alături de români, că ne susțin oameni și companii românești care împărtășesc aceleași valori cu noi, care apreciază, în orice situație, efortul și dăruirea Echipei Olimpice – Team Romania. Excelența, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipă și, nu în ultimul rând, Mândria Națională, sunt valorile pe care le împărtășim și care  completează misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, într-o societate modernă. O companie românească de top se alătură Echipei Olimpice – Team Romania, care reprezintă excelența în sport. Ne onorează și suntem mândri să anunțăm astăzi un nou membru al Team Romania! Mulțumim, Construcții ERBAȘU! Vom construi parteneriatul cu responsabilitate pentru călătoria noastră comună!”, declară Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Este o mare onoare și o mare bucurie să semnăm un contract de parteneriat cu Comitetul Olimpic Sportiv Român. În calitate de parte implicată în acest acord, nu pot să nu mă simt emoționat și entuziasmat. Semnarea unui contract de parteneriat cu Comitetul Olimpic Sportiv Român este mult mai mult decât un simplu act formal. Este o demonstrație a angajamentului nostru față de sportul românesc, față de performanță și față de valorile pe care le reprezintă Comitetul Olimpic Sportiv Român. Este o călătorie spre excelență și o oportunitate de a contribui la dezvoltarea sportului în România.

Pentru noi, bucuria de a semna acest contract de parteneriat este generată de faptul că putem lucra împreună pentru a sprijini sportivii români în căutarea viselor lor.

Este o responsabilitate și, în același timp, o sursă de satisfacție profundă să putem avea ocazia să contribuim la formarea viitorilor campioni și la promovarea valorilor sportive în societatea noastră. Privim către viitor și suntem convinși că performanțele sportivilor români vor fi din ce în ce mai apreciate, atât la nivel național cât și internațional.

Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din această călătorie olimpică. Să construim împreună un viitor sportiv strălucit!”, a declarat Cristian Erbașu, Director General, Construcții ERBAȘU.

Din partea COSR au participat la eveniment: George Boroi, Secretar General; Elisabeta Lipă- vicepreședinte COSR, președinte FR Canotaj și cvintuplă campioană olimpică, Camelia Potec- vicepreședinte COSR, președinte FRNPM și campioană olimpică la înot, Laura Badea Cârlescu – membru al Comitetului Executiv și campioană olimpică la scrimă, Simona Amânar Tabără – membru al Comitetului executiv COSR și triplă campioană olimpică la gimnastică, Georgeta Andrunache – președinte Comisia Tehnică Olimpică și cvintuplă campioană olimpică la canotaj, Constantin Diță – campioană olimpică, Răzvan Pîrcălabu membru al Comitetului executiv COSR și președinte FR Lupte, Alin Petrache- membru al Comitetului Executiv COSR și președinte FR Rugby, Puiu Gaspar – secretar general FR Schi și Biatlon și Alina Vuc – vicecampioană mondială și europeană, sportiv TEAM ROMANIA care se pregătește pentru JO Paris 2024.

În mod simbolic, Alina Vuc i-a oferit lui Cristian Erbașu un tricou Team Romania pentru a marca intrarea noului partener în Familia Olimpică din România.

”Vreau să mulțumesc în numele sportivilor Team Romania pentru sprijinul pe care îl primim de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, partenerilor acestora, care ne susțin și ne alimentează visurile. Sunt onorată să mă aflu între atâția campioni și să fiu inspirată de ei în drumul spre medalii. Noi, sportivii, prin această susținere a oamenilor care iubesc necondiționat sportul, ne simțim sprijiniți și ne găsim motivația de a lupta pentru cele mai valoroase medalii. Mulțumim!”, a declarat Alina Vuc.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA)...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța,...
spot_img

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă din cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, cinci dintre aceştia fiind eliminaţi din cauza...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până vineri dimineaţa în nouă...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, face parte din Team Romania, fiind printre cei 45 de componenți ai lotului de canotaj,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.