spot_imgspot_img

CSM Constanţa, pas important pentru un titlu istoric de campioană a României la baschet feminin

spot_img

CSM Constanța deschide finala Ligii Naționale de baschet feminin, în care o are drept adversară pe FCC Baschet UAV Arad, cu o victorie și conduce cu 1-0 la general.

Echipa de pe litoral a câștigat, cu scorul de 72-65, primul meci din Sala Sporturilor, după 40 de minute în care s-a aflat în permanență la conducere. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu au gestionat bine și tentativa arădencelor de a întoarce soarta partidei, accelerând spectaculos de la 57-56 la 66-56, în ultimul sfert, cu Gabriela Mărginean și Sigrid Koizar în prim-plan.

Koizar a încheiat în double double, cu 13 puncte, 10 recuperări și două pase decisive, în timp ce Mărginean a reușit 14 puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Au pus umărul la victorie și Jones 13p (4 recupeări, 3 pase decisive), Miskiniene 12p (5, 0), Higgins 8p (10, 1), Podar 5p (2, 2), Irimia 3p (2, 1), Ghizilă 2p (5, 3), Zivkovic 2p (2, 0), Godri-Părău.

Cele două formaţii se întorc, miercuri, 17 aprilie, de la ora 19.00, pe parchetul Sălii Sporturilor, pentru meciul al doilea al finalei, iar suporterii sunt invitaţi în număr cât mai mare în tribune.

Meciul va fi transmis în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro, la secțiunea LIVE TV, pe facebook-ul CSM Constanța Baschet și pe youtube-ul FRB TV.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.