spot_imgspot_img

CSM Constanţa s-a calificat în semifinalele Cupei României la handbal masculin

spot_img

Victorie și calificare! CSM Constanța a câștigat meciul cu Steaua București, scor 32-25, și și-a asigurat prezența în turneul Final 4 al Cupei României la handbal masculin.

Deținătoare a trofeului, CSM Constanța și-a confirmat statutul de favorită în fața unui adversar determinat, care nu a cedat ușor la Sala Sporturilor.

La 28-24, cu cinci minute înainte de final, Ilie a ieșit la rampă cu o execuție spectaculoasă și tot el a înscris de două ori în ultimele două minute, încheind meciul cu cinci goluri. Vasile, nouă intervenții și un gol, a fost din nou omul sigur din spatele apărării.

Au pus umărul la victorie și Ravnic 5 goluri, Drăgan 5, Komogorov 4, Aliokhin 4, Nistor 2, Chikovani 2, Stankovic 2, Mourino 1, Caba 1, Andrei, Căbuț, Nikolic, Rusu, Susanu.

CSM Constanța joacă următorul meci în deplasare cu SCM Politehnica Timișoara, în etapa a XXIV-a din Liga Naţională, sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 14.30.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.