spot_imgspot_img

Expoziția „Sincronism”, organizată la Constanţa sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România

spot_img

Primăria Constanța găzduiește, până pe 8 iunie, expoziția „Sincronism”, organizată sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Constanța UNU. Sincronismul este tema care a adunat opt artiști talentați, cu stiluri și viziuni artistice diferite, dar cu aceeași pasiune și traseu comun în lumea artei.

Fiecare artist a adus propriul stil și abordare în  expoziție, creând o colecție eclectică de picturi. În ciuda diferențelor evidente în stilul lor, toți cei opt artiști au reușit să se conecteze și să creeze o coerență artistică.

 

Expun:

Gabriela Aramă, pasionată de culori, formă și arhitectura expune tablouri pline de energie și vitalitate vizuală.

Cristina Costea reușește să îmbine armonios imaginea peisajului dobrogean și cromaticele de albastru în lucrările sale de artă abstractă.

Cosmin Grosu, cu un talent deosebit în ceea ce privește acuratețea culorii și tehnica de pictură în ulei, relevă în lucrările sale o perfectă îmbinare a liniilor, formelor și diafanului.

Lacme Ifrim aduce o perspectivă cromatic/ abstractă cu lucrări deopotrivă  puternice și pline de emoție în care natura este personaj.

Iulia Pană, îmbină tehnicile mixte de pictură și grafică cu text (poezie), creând lucrări inovatoare.

Andreea Rădulescu, propune lucrări de natură statică în tehnică clasică, lucrări de atelier cu perspective incitante și tușe intense.

Silvia Șoșoiu prezintă compoziții abstracte în afabile culori pastelate, în care dezvoltă elemente figurative recompuse cu precizie geometrică.

Sveatoslav Zacon explorează pictura tradițională cu peisaje și naturi statice, iar lucrările sale transpun într-un mod personal imagini idilice.

Curatorul expoziției, Florentin Sîrbu, a reușit să selecteze lucrările artiștilor participanți astfel încât  să prezinte o colecție eclectică de picturi, dar o adevărată pledoarie pentru frumos și creativitate.

Expoziția „Sincronism” este organizată sub egida Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Constanța UNU, și este susținută de Primăria Constanța, care a pus la dispoziție spațiul necesar pentru desfășurarea expoziției.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la...
spot_img
spot_img

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de taxarea ridicată pe muncă, vor pleca în marş, în jurul orei 12:00, către Ministerul Economiei,...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a lansat programul electoral pe care îl propune pentru alegerile...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanţa, angrenați în lupta pentru medalii în competițiile interne și internaționale! Baschet seniori Baschetbaliștii de la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.