spot_imgspot_img

Facultatea de Medicină a Universităţii „Ovidius” celebrează 34 de ani de învăţământ medical constănţean

spot_img

La Universitatea „Ovidius” din Constanța, au loc, pe 12 şi 13 aprilie, Zilele Facultății de Medicină, o serie de manifestări organizate cu prilejul aniversării a 34 de ani de învățământ medical constănțean.

Festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc vineri, 12 aprilie, la ora 11.30, în amfiteatrul A2, din corpul B al campusului universitar.

„Pe parcursul celor două zile, cadre didactice și studenți ai Facultății de Medicină vor susține lucrări științifice pe subiecte de actualitate din domeniul medical.

Totodată, Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța (ASMTMC) va organiza un curs EKG101 și un workshop «Basic Life Support (BLS) în contextul unui accident»”, precizează prof. univ. dr. Doina Tofolean, decanul facultății.

Calendarul acțiunilor aniversare include un turneu de șah, ajuns la cea de-a doua ediție, organizat de Facultatea de Medicină, pentru studenții, rezidenții, masteranzii, doctoranzii și cadrele didactice pasionate de acest sport al minții.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.