spot_imgspot_img

Familie de campioni! Gigi Pambuca, şeful luptelor constănţene, are copii de aur

spot_img

Bucurie fără margini în familia lui Gigi Pambuca, şeful luptelor constănţene.

Juniorul Nicolas Pambuca a cucerit medalia de aur la Campionatele Naţionale de lupte pe plajă de la Costineşti, competiţie care a reunit la start peste 1.200 de participanţi sosiţi pe litoral din toate colţurile ţării şi care s-au întrecut la categoriile copii, juniori U15, U16, U17 şi U18.

Nicolas a luptat în limitele categoriei 24 kg, copii 8-10 ani (37 participanţi), a înregistrat cinci victorii – ultima în marea finală cu un sportiv din Călăraşi –  şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

 

 

Totul sub privirile tatălui său, Gigi Pambuca, şeful luptelor constănţene, prezent la turneul de la Costineşti în calitate de invitat special – membru al Biroului Federal al FR de Lupte.

De asemenea, pe plajă a venit să-şi încurajeze fratele mai mic şi Alesio Pambuca, component al echipei de juniori Farul Constanţa şi al lotului naţional de juniori U15 al României. Alesio evoluează pe postul de fundaş stânga şi a intrat deja în vizorul mai multor cluburi mari ale Europei.

„Ce pot să spun, sunt foarte fericit că fiul cel mic a reuşit această performanţă la Naţionale. Suntem o echipă, o familie de campioni, promovăm sportul, dăm totul pentru sport.

În calitate de membru al Biroului Federal, sunt încântat că am avut atât de mulţi sportivi – copii şi juniori – participanţi la Naţionalele de la Costineşti.

Le mulţumesc tuturor pentru efortul făcut, pentru dăruirea cu care au luptat. Mulţumesc şi părinţilor, şi profesorilor-antrenori care îi îndrumă pe calea luptelor”, a declarat Gigi Pambuca.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.