spot_imgspot_img

Final de aventură în EHF European League. CSM Constanţa a condus-o 40 de minute pe Füchse, chiar la Berlin

spot_img

Echipa masculină de handbal CSM Constanța a încheiat campania europeană cu o evoluție solidă pe terenul lui Füchse Berlin, pe care a condus-o în primele 40 de minute ale meciului din Max Schmeling Halle!

Deținătoarea trofeului EHF European League a întors rezultatul de la pauză, 16-19, într-o repriză secundă mult mai bună și a câștigat cu 35-31 ultimul meci din Grupa a IV-a a competiției. Handbaliştii antrenaţi de George Buricea au pierdut din energie, dar s-au bătut până la final cu valoroșii lor adversari, la care a strălucit interul stânga danez Lasse Andersson (15 goluri)!

Mikalai Aliokhin a fost principalul marcator al Constanţei, cu 6 goluri, urmat de Ilie 3 goluri, Komogorov 3, Căbuț 3, Susanu 3, Stanković 3, Ravnić 3, Drăgan 2, Nistor 2, Chikovani 1, Nikolić 1 și Andrei 1. Vasile a încheiat meciul cu 9 intervenții. Au mai jucat Vegar, Caba și Rusu.

CSM Constanţa părăsește competiția cu fruntea sus, după un parcurs de excepție, încheiat în Main Round, alături de adversari mult mai bine cotați.

„Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumim tuturor fanilor care ne-au susținut, acasă, dar și în deplasare! Tricolorul a fluturat și în această ultimă seară europeană, în tribunele arenei din Berlin, unde s-a scandat CSM Constanța și România!”, au transmis reprezentanţii grupării de pe litoral.

Pentru CSM Constanţa, urmează meciuri importante în Cupa României, pe 20 martie, la Turda, și în Liga Naţională, pe 24 martie, la Focșani.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.