spot_imgspot_img

Fotbal, echipa naţională / George Puşcaş: „Să dai goluri prin care să aduci un succes României este ceva de nedescris”

spot_img

Atacantul George Puşcaş, aflat în cantonamentul echipei naţionale de fotbal de la Mogoşoaia, în vederea partidelor amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, a afirmat că este nerăbdător ca împreună cu ceilalţi tricolori să aducă o nouă mândrie României la EURO 2024.

„Este o mândrie mare să fiu la lotul naţional, o muncă dusă la final, o muncă la un nou început, pentru că acum începe o provocare şi mai mare şi suntem foarte fericiţi să fim un nou împreună. Şi aşteptăm cu nerăbdare să aducem o nouă mândrie României. M-am obişnuit cu ideea de a fi la EURO, timpul trece foarte repede şi sunt nerăbdător. Trebuie să fim pregătiţi, să fim în formă, să fim sănătoşi şi să ajungem în punctul în care să putem performa la cel mai înalt nivel. Să dai goluri prin care să aduci un succes României este ceva de nedescris. Sunt recunoscător pentru ceea ce trăiesc şi pentru ceea ce am realizat. Eu încerc să dau totul pentru România. Orice gol pentru România este foarte important, fie că este într-o campanie sau într-un meci amical”, a spus Puşcaş (Bari), într-un interviu difuzat pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Fotbal.

„Cu siguranţă, acum suporterii au mai multă încredere în noi, dar avem în continuare nevoie de mai multă încredere. România a trecut mereu prin momente grele şi cred că are nevoie de sprijin şi în momentele mai puţin bune”, a completat jucătorul naţionalei României.

Referitor la partidele amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, Puşcaş a spus că obiectivul României în toate meciurile ar trebui să fie obţinerea victoriei: „Cred că obiectivele României de fiecare dată când venim la lot sunt victoriile, pentru că prin victorie aducem o stare mai bună grupului, victoriile aduc mai multă unitate şi mai multă încredere în noi. Indiferent că este vorba de o campanie sau de meciuri amicale, trebuie să arătăm adevărata faţă a României, ceea ce am arătat în calificări, ceea ce am creat pe teren şi să fim din ce în ce mai conectaţi unii cu alţii, şi să ajungem la EURO ca o familie, aşa am cum am fost mereu”.

Echipa naţională a României întâlneşte Irlanda de Nord, în 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din capitală, şi Columbia, la 26 martie, de la ora 21:30, pe Civitas Metropolitano din Madrid, în două partide amicale înaintea participării la EURO 2024.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.