spot_img

Fotbal, echipa naţională. Ianis Hagi: „Acum ne permitem să spunem că suntem la mâna noastră”

spot_img

Fotbalistul echipei naţionalei a României, Ianis Hagi, a declarat, după victoria cu Andorra, scor 4-0, în preliminariile EURO 2024, că el şi colegii săi îşi permit să spună că depind doar de ei ţinând cont că au urcat pe prima poziţie a clasamentului Grupei I.

„E o victorie normală, trebuia să câştigăm şi am reuşit, asta e cel mai important. Am reuşit să îi desfacem şi să le dăm gol foarte repede, iar apoi a trebuit să ţinem piciorul pe acceleraţie până la final. Jocul a fost bun şi cu Belarus, ca posesie, am dominat, doar că nu am fost lucizi în faţa porţii atunci. Asta e diferenţa între cele două jocuri. Acum ne permitem să spunem că suntem la mâna noastră. Aşa că încercăm să ne concentrăm doar pe ce avem noi de făcut şi să ne uităm mai puţin la adversari. Să ne gândim la primul loc? O luăm pas cu pas, avem două meciuri grele. Sigur, am câştigat cu 4-0, dar rămânem echilibraţi”, a menţionat Hagi.

„Copiii au fost azi incredibili, au fost foarte gălăgioşi la orice fază în jurul porţii. Şi a fost greu pentru adversari, mai ales că Andorra nu e Elveţia, Germania sau Spania să ştie să gestioneze asemenea momente. Au venit doar copii la stadion, ştiam că vor fi bucuroşi de goluri, de spectacol şi asta am vrut să facem azi. E frumos cu stadionul plin, indiferent cine vine, de la mic la mare. România ca şi fani se bate cu oricine. Azi tricourile le-am făcut cadou copiilor, 3-4, tot ce am avut le-am dat”, a adăugat el.

Ianis Hagi a recunoscut că şi-a dorit foarte mult să marcheze din nou pentru echipa naţională. „Mi-am dorit să marchez, e clar, nu pot să neg asta. Mai ales după accidentarea pe care am avut-o voiam să marchez cât mai repede pentru echipa naţională. Am reuşit să o fac în seara asta, dar ce mă bucur e că am reuşit să creez pentru echipă. Am spus-o mereu, prioritatea mea e să creez, apoi să marchez”, a mai spus el.

Naţionala de fotbal a României a devenit liderul Grupei I a preliminariilor EURO 2024 după ce a învins Andorra cu scorul de 4-0 (3-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...

Universitatea Ovidius acordă prima diplomă Doctor Europaeus Luminiţei Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității Ovidius din...

Monumentul istoric – Gara din oraşul Murfatlar, pusă în valoare de administraţia locală

„Am încercat pe cât posibil să pun în valoare...
spot_img

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

Universitatea Ovidius acordă prima diplomă Doctor Europaeus Luminiţei Steriu, doctor în filologie franceză

Institutul Studiilor Doctorale (ISD) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează joi, 22 februarie 2024, prima ediție a După-amiezelor Doctorale, manifestare științifică interdisciplinară...

Monumentul istoric – Gara din oraşul Murfatlar, pusă în valoare de administraţia locală

„Am încercat pe cât posibil să pun în valoare această clădire, chiar dacă nu se află în proprietatea primăriei. Astfel, am eliberat fațada de...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.