spot_imgspot_img

Gala „Drumul spre succes: povestea continuă!”. An de excepție pentru sportivii de la CSM Constanța

spot_img

Sala Sporturilor “Simona Amânar” din Constanța a găzduit, joi seară, Gala „Drumul spre succes: povestea continuă!”, în care CSM Constanța a adus în prim-plan performanțele sportivilor săi din 2023.
În prezența unui public numeros, care a ținut să-i aplaude pe laureații acestui an, au urcat pe scenă campionii clubului CSM, de la cei mai mici până la seniori. Amfitrionii evenimentului, Andreea Cârlioru și Alin Larion, au scos în evidență performanțele obținute de către sportivi, medaliile, rezultatele și reușitele, celor care au făcut din CSM Constanța un nume cunoscut atât pe plan național, cât și internațional.
Directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș, a declarat: “În acest moment al bilanțului, suntem foarte mândri să spunem că a fost un an foarte, foarte bun. Această seară este despre sportivi, antrenori și performanțele reușite de CSM Constanța. Vă mulțumesc tuturor că aveți încredere în acest club.”
Sportiva anului 2023 la CSM Constanța este jucătoarea de tenis de masă Elena Zaharia, vicecampioană mondială U19 în proba de simplu și medaliată cu bronz, alături de echipa României U19 la aceeași competiție mondială din Slovenia.
O surpriză a fost pentru luptătoarele de sambo Khrystyna Bondar și Cristina Blănaru, medaliate cu argint, respectiv bronz la Campionatul Mondial din Armenia. În momentul urcării pe scenă, acestea au fost anunțate că federația de specialitate le acordă titlul de maestre ale sportului.
Exact ca într-o mare familie, nu puteau lipsi sportivii de la paralimpic, Luminița Smău și Erchin Ali, care au fost aplaudați pe scenă și premiați pentru performanțele din acest an. Luminița Smău încă se află în lupta pentru Calificarea la Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, iar Stirom LTD a înmânat premiul pentru performanțele avute prin directorul general Iordache Vildan.
În anul 2023, sportivii de la CSM Constanța au obținut 553 de medalii – 193 de aur, 189 de argint și 171 de bronz. La CSM Constanța sunt peste 1.000 de sportivi dintre care 84% sunt copii, juniori, cadeți, tineret, iar 86% sunt sportivi constănțeni.
La Campionatele Mondiale, Europene și alte competiții internaționale oficiale au fost câștigate 70 de medalii, la Campionatele Naționale și ligile naționale ale României s-au obținut 405 medalii, iar la Cupa României au fost aduse în vitrina clubului 78 de medalii.
Trebuie remarcată și evoluția echipei de handbal masculin, câștigătoare a Cupei României, medaliată cu bronz în campionat și calificată în Main Round din European League.
De asemenea, la baschet feminin, CSM Constanța este vicecampioana Ligii Naționale, câștigătoarea Cupei Federației, campioană la 3×3 și câștigătoarea Cupei României la 3×3. Și echipa de baschet masculin și-a adjudecat titlul de campioană la 3×3 și a câștigat Cupa României la 3×3.
Anul viitor sunt programate Jocurile Olimpice de la Paris, unde CSM Constanța își dorește să aibă cât mai mulți sportivi calificați.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.