spot_imgspot_img

Gala Jubileului CELCO: 50 de ani de inovaţie şi calitate în producţia de BCA

spot_img

Cea mai mare fabrică de BCA din România cu capital 100% românesc, CELCO, sărbătorește 50 de ani de inovație și calitate în domeniul construcțiilor și demonstrează încă o dată grija pe care o poartă comunității, partenerilor și angajaților săi.

Fabrica de BCA CELCO a sărbătorit pe 4 octombrie 2023, într-un cadru festiv, cei 50 de ani de activitate continua, precum și implicarea în dezvoltarea orașului, în comunitatea locală și în proiectele de anvergură națională.

Evenimentul jubiliar CELCO ce a avut loc la Hotelul Iaki din Mamaia a debutat cu un curs NZEB dedicat specialiștilor în construcții: auditori energetici, arhitecți, proiectanți, cadre universitare și studenți. Cursul Eficiența energetică în clădiri. Introducere în conceptul NZEB a fost organizat de CELCO, în premieră în Constanța fiind susținut de către Dr. Ing. Horia Petran, INCD URBAN-INCERC, Președinte Cluster pRO-nZEB.

Evenimentul a continuat cu Gala Jubileului CELCO, alături de: parteneri strategici, reprezentanți ai lumii sportive, ai domeniului sănătății și afacerilor, clienți, arhitecți, proiectanți, angajații vechi și noi, cadre universitare și studenți.

„Au fost diferite etape de investiții ca să putem crea într-adevăr un produs de calitate, un produs care să dea satisfacție consumatorului final. Am pornit de la materii prime, am ridicat fabrica de var și cariera de calcar, fiind singura fabrică de var care produce var special pentru producția de BCA. Am făcut o fabrică de mortare și de adezivi, ceea ce ne-a permis să aducem pe piața românească primul sistem integrat de zidărie. Dar succesul nostru nu ar fi fost posibil dacă nu aveam oameni de seamă alături, angajați devotați și bine pregătiți”, a declarat Niculae Dușu, Președinte Consiliului de Administrație CELCO SA.

În cadrul Galei Jubileului CELCO s-au decernat Trofeele aniversare CELCO acelor personalități care au avut o contribuție activă la dezvoltarea comunității locale: în domeniul sportului, în domeniul sănătății, în domeniul educației, în domeniul de business, în domeniul arhitecturii.

„Tot ceea ce am construit în cei 50 de ani este conceput pentru a transforma visele clienților în realitate, prin proiecte sustenabile și adaptate vitezei de dezvoltare a pieței. Ne luăm angajamentul că nu ne vom limita la ceea ce am construit până acum, ci vom crea noi repere de referință în industrie”, a spus Irina Odor, Director Comercial CELCO.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la...
spot_img
spot_img

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de taxarea ridicată pe muncă, vor pleca în marş, în jurul orei 12:00, către Ministerul Economiei,...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a lansat programul electoral pe care îl propune pentru alegerile...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanţa, angrenați în lupta pentru medalii în competițiile interne și internaționale! Baschet seniori Baschetbaliștii de la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.