spot_imgspot_img

Gaming de top! Turneul Esports Kings, pe 1 iulie, la City Park Mall Constanța

spot_img

Esports Kings, turneul de esports pentru jucători casual, găzduit în 7 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, a debutat în București la Promenada Mall și în Ploiești la Ploiești Shopping City. Peste 117 echipe s-au înscris în competițiile de CS:GO și League of Legends pentru dreptul de a accede în marea finală ce va avea loc pe 16 iulie, la București.

Sute de oameni s-au strâns să urmărească echipele de esports favorite la competițiile din București și Ploiești. Echipele câștigătoare ale celor două competiții, Păcălicii (CS:GO) și RhaeXis (LoL) în București și RoAgents (CS:GO) și Soul Smugglers (LoL) în Ploiești, sunt calificate pentru marea finală de la Mega Mall din București.

Circuitul continuă în Brăila și Constanța, la Mall Brăila, pe 29 iunie și la City Park Constanța, pe 1 iulie. Jucătorii și publicul se vor putea întâlni cu unii din cei mai iubiți streameri de gaming din România precum Jaxi, imoGen, iSilent, zaSami, Ketaminol și Andreas.

Doar pentru aceste două evenimente s-au înscris peste 120 de echipe, jucătorii putând să se înscrie în continuare pe www.esportskings.ro.

“Mall-urile se îndreaptă din ce în ce mai mult spre a fi și centre de entertaiment importante și nu doar unele comerciale, iar cum gaming-ul a devenit un important mod de entertaiment, era firesc să lansăm acest trend în România, și anume ca mall-urile să fie hub-uri ale iubitorilor de jocuri video și esports. Acest circuit nu este singular, iar noi, cei de la NEPI Rockcastle, luăm în considerare repetarea în fiecare an și nu doar în România, ci și în centrele comerciale pe care le avem în alte țări”, a declarat Roxana Baias, Group Head of Marketing în cadrul NEPI Rockcastle.

Turneul va continua în luna iulie la Shopping City Timișoara și Promenada Sibiu, iar finala va avea loc în Mega Mall București, pe 15 și 16 iulie. Astfel, acest turneu este cel mai important realizat vreodată în România, adunând echipe din toate colțurile țării.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la...
spot_img
spot_img

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de taxarea ridicată pe muncă, vor pleca în marş, în jurul orei 12:00, către Ministerul Economiei,...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a lansat programul electoral pe care îl propune pentru alegerile...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanţa, angrenați în lupta pentru medalii în competițiile interne și internaționale! Baschet seniori Baschetbaliștii de la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.