spot_img

Gimnastică aerobică: România a cucerit două medalii de aur la Cupa Mondială de la Bucureşti

spot_img

România a cucerit două medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Cupa Mondială de gimnastică aerobică, care s-a încheiat duminică la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Prima medalie de aur a fost obţinută în proba de grup, prin Daniel Ţavoc, Leonard Manta, Darius Branda, David Gavrilovici şi Larisa Şuiu, notaţi cu 20,233 puncte. Pe locul secund s-a clasat Italia (Francesco Sebastio, Davide Nacci, Sara Cutini, Anna Bullo, Matteo Falera), cu 19,589, podiumul fiind completat de Turcia (Mehmet Utku Cirak, Ismail Altiparmak, Ayse Onbasi, Can Sari, Ahmet Meric Turmamis), cu 18,900.

Cea de-a doua medalie de aur a fost câştigată în finala de la dans aerobic, Daria Mihaiu, Sandra Dincă, Mădălin Boldea, Vlăduţ Popa, Antonio Surdu, David Gavrilovici, Claudia Ristea, Larisa Şuiu primind 17,450 puncte. Spania (Noelia Guillem, Silvia Adrian, Iria Camino, Aroa Ibanez, Laura Jimena, Martina Navarro, Jade Ruiz, Jula Sanchez) a terminat pe locul secund, cu 17,000 puncte, iar Finlanda (Nea Kivelae, Jessica Lahtonen, Mea Lauroma, Kia Oesterholm, Adeelia Koponen, Hilda Laaksonen, Nanne Teinikivi, Olivia Huiko) a terminat pe trei, cu 16,950 puncte.

La trio, România (Leonard Manta, David Gavrilovici, Claudia Ristea) a obţinut argintul, cu 19,928 puncte, fiind devansată în finală de Italia 2 (Francesco Sebastio, Davide Nacci, Sara Cutini), 20,133 puncte. Podiumul a fost completat de Franţa (Maelys Lenclos, Clara Lestruhaut, Victoria Trosset), 19,776 puncte.

În finala probei de perechi mixte primul loc a fost ocupat de Italia 2 (Matteo Falera, Lucrezia Rexhepi), cu 19,800, pe locul secund s-a clasat Ucraina (Stanislav Halaida, Anastasia Kuraşvili), cu 19,600, iar pe trei s-au clasat românii Daniel Ţavoc şi Sandra Dincă, notaţi cu 19,400. Şi locul al patrulea a fost ocupat tot de România (Daria Mihaiu, Darius Branda), cu 19,250.

La individual masculin s-a impus spaniolul Miquel Mane, cu 20,850 puncte, urmat de italienii Francesco Sebastio, 20,600 puncte, şi Davide Nacci, 20,450 puncte. Românul Daniel Ţavoc s-a clasat pe 7, cu 19,600 puncte.

Franţuzoaica Maelys Lenclos s-a impus al individual feminin, cu 20,250 puncte, urmată de ucraineanca Anastasia Kuraşvili, cu 20,150 puncte, şi de bulgăroaica Borislava Ivanova, 19,750 puncte. Aceasta a fost singura finală în care România nu a avut reprezentant.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...
spot_img

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut o discuţie aplicată privind iniţierea demersurilor oficiale pentru înscrierea fostelor închisori comuniste - Sighet, Piteşti,...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare de excepție la Campionatul Județean. Competiția desfășurată în perioada 17-18 februarie, la Năvodari, a reunit...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.