spot_imgspot_img

Haltere / Surorile Gabriela şi Adelina Petcu, de la CSM Constanţa, au urcat pe podium la Bascov

spot_img

În perioada 12-15 martie, Sala Polivalentă din Bascov (Argeș) găzduiește întrecerile Campionatelor Naționale de haltere juniori I (Calificări) – Cupa României și Competiția de selecție pentru juniori III.

Tinerii halterofili de la CSM Constanța (antrenați de Aurel Tătaru) își doresc rezultate cât mai bune, care să le permită calificarea în fazele următoare ale competițiilor.

Primele care au intrat în competiție au fost surorile Petcu, ambele urcând pe podium.

Gabriela Petcu s-a clasat pe poziția a doua la categoria 36 de kg, iar Adelina Petcu a ocupat locul al treilea la categoria 28 kg.

Ambele sportive de la CSM Constanța și-au asigurat prezența în competiția rezervată juniorilor III (9-12 ani), fiind selecționate în programul “Speranțe Olimpice”, alături de cele mai bune sportive din țară.

La juniori III, participă 75 de sportivi (28 fete și 47 băieți), legitimați la 17 cluburi, în timp ce, la juniori I U20, vor intra in concurs 149 de sportivi (59 de fete și 90 de băieți), legitimați la 28 de cluburi.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.