spot_imgspot_img

Handbal: CSM Constanţa, medalie de argint în Cupa României. Sezonul se încheie la Buzău!

spot_img

Handbaliştii de la CSM Constanța și-au respectat blazonul și au dat totul pe teren pentru a-și apăra trofeul cucerit anul trecut. Mai bine de 45 de minute, Constanţa a fost echipa care a condus ostilitățile în finala Cupei României, contra campioanei Dinamo București, care s-a impus, în cele din urmă, cu 23-19, în propria sală.

Dani Vasile a făcut un meci mare, apărarea le-a ținut piept vedetelor lui Xavi Pascual, dar banca mai „scurtă” a făcut diferența, oboseala punându-și amprenta pe evoluția băieților lui George Buricea în ultimele şase minute, când Dinamo a condus pentru prima dată cu mai mult de două goluri pe tabelă, pe terenul campioanei aflându-se numai jucători străini în ultimele 10-15 minute.

Trofeul ajunge pentru a patra oară în ultimii cinci ani la Dinamo, care l-a ratat doar anul trecut, când CSM Constanța a scos-o din competiție.

Au evoluat: Vasile 12 intervenții, Rusu – Nikolic 4 goluri, Drăgan 3, Stankovic 3 (2x7m), Căbuț 2, Nistor 2, Andrei 2, Ilie 1, Komogorov 1, Susanu 1, Chikovani, Caba. Pe bancă s-au aflat și Rareș Ștefan, Teodor Ștefan și Ayar Murtaza.

După calificarea în Top 16 EHF European League, medalia de argint în Liga Naţională şi medalia de argint în Cupa României, sezonul se va încheia oficial cu ultimul meci de campionat, pe terenul lui HC Buzău, joi, 23 mai, de la ora 18.30.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.