spot_img

Handbaliştii de la CSM Constanţa au primit medaliile de bronz ale Ligii Naţionale. Urmează Cupa României!

spot_img

Handbaliștii de la CSM Constanța au primit medaliile de bronz ale Ligii Naționale după o ultimă reprezentație la Sala Sporturilor.

O seară superbă de sâmbătă, încheiată pe teren, alături de fani, după un succes la scor, 41-30, contra celor de la CSM Odorheiu Secuiesc. Echipa antrenată de George Buricea și Ionuț Pușcașu a făcut spectacol și a obținut cea de-a 19-a victorie în campionat, în 26 de etape!

Au evoluat: Vasile, Rusu – Brasseleur 11 goluri, Drăgan 4, Ravnic 3, Stankovic 2, Nistor 6, Nikolic 4, Komogorov 3, Andrei 2, Rareș 2, Susanu 1, Caba 1, Chikovani 1,  Ayar Murtaza 1.

Brasseleur și Raso, ambii la final de contract, s-au despărțit de publicul constănțean, la ultima lor apariție în Sala Sporturilor, dar vor lupta alături de echipă pentru Cupa României în Turneul Final 4 de la Baia Mare pe 13 și 14 mai.

 

„CSM Constanța încheie actualul sezon de Liga Zimbrilor pe podium, obținând medaliile de bronz.

Un sezon în care am avut, din nou, suporterii alături de noi, atât pe teren propriu cât și în deplasări. Un sezon cu meciuri grele, dar și spectaculoase, unele în care ne-am dorit să obținem mai mult iar unele în care fericirea de la final a fost de nedescris.

Ne-ați încurajat necondiționat și împreună am scris povestea primului sezon din Liga Zimbrilor, din Cupele Europene și poveste care încă se scrie… cu filele din Cupa României.

Constanța a respirat handbal, a trăit emoția meciurilor tari, atât din campionatul intern cât și în Europa. Un sezon în care am obținut bronzul… cu suporteri de aur”, au transmis reprezentanţii CSM Constanţa.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...
spot_img

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut o discuţie aplicată privind iniţierea demersurilor oficiale pentru înscrierea fostelor închisori comuniste - Sighet, Piteşti,...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare de excepție la Campionatul Județean. Competiția desfășurată în perioada 17-18 februarie, la Năvodari, a reunit...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.