spot_imgspot_img

Hotelieri eleni: Turiştii români nu vor fi foarte afectaţi de introducerea taxei de rezilienţă climatică în Grecia

spot_img

Turiştii români nu vor fi foarte afectaţi de introducerea taxei de rezilienţă climatică în Grecia, deoarece tarifele de cazare au rămas la nivelul anului trecut, arată hotelierii eleni, potrivit unui comunicat transmis de Organizaţia Naţională de Turism a Greciei.

„Grecia rămâne o destinaţie turistică unică, cu un raport calitate – preţ excelent în Mediterana în ciuda taxei de rezilienţă climatică nou introdusă”, a subliniat preşedintele Federaţiei Panhellenice a Hotelierilor, Ioannis Chatzis.

La rândul său, preşedintele Asociaţiei Hotelierilor din Thasos, Paris Parashoudis, a menţionat că tarifele în unităţile de cazare de pe insulă vor rămâne în medie la acelaşi nivel cu anul trecut iar impactul noii taxe asupra preţurilor nu va fi unul semnificativ.

De asemenea, preşedintele Asociaţiei Hotelierilor din Halkidiki, Grigoris Tasios, a adăugat că noua taxă nu a afectat cererea pentru această zonă şi a arătat că cele mai multe rezervări pentru 2024 sunt de la turiştii români.

„Taxa nou introdusă nu a afectat cererea pentru Halkidiki deoarece tarifele de cazare în regiunea noastră au fost menţinute la nivelul anului trecut. Halkidiki reprezintă destinaţia preferată a românilor pentru vacanţele în Grecia deoarece turiştii apreciază frumuseţea unică şi marea varietate de oferte atractive pentru fiecare categorie de turişti. Cele mai multe rezervări pe care le avem pentru anul 2024 sunt efectuate de turiştii români”, a afirmat Tasios.

Potrivit acestuia, noua taxă nu va avea un impact semnificativ nici în ceea ce priveşte tarifele de cazare pe Riviera Olimpului.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.