spot_imgspot_img

IGPR: Peste 1.600 de locuri, scoase la concurs, anul acesta, în Şcolile de Poliţie

spot_img

Peste 1.600 de locuri au fost scoase la concurs la Şcolile de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” de la Câmpina şi „Septimiu Mureşan” de la Cluj-Napoca.

Sesiunea de admitere se va desfăşura în perioada aprilie – iulie pentru cele 1.340 de locuri de la Şcoala de la Câmpina şi cele 300 de la Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis AGERPRES, cererile tip de înscriere, precum şi, după caz, consimţământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează şi se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unităţii de recrutare, în perioada 24 aprilie – 14 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

Unităţile de recrutare vor posta pe site-ul oficial adresa de e-mail la care se vor transmite cererile-tip de înscriere.

Candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidaţii vor depune documentele solicitate până la data de 21 mai.

Lista cu unităţile de recrutare se regăseşte pe adresa de internet – https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.