spot_imgspot_img

În finală! CSM Constanţa se va bate cu UAV Arad pentru titlul naţional la baschet feminin

spot_img

Victorie și calificare în marea finală! Echipa feminină de baschet CSM Constanța s-a impus cu scorul de 71-66 (38-37) și a tranşat în meciul al treilea disputa din semifinale cu CSM Târgoviște, în fața unui public fantastic la Sala Sporturilor.

Kristina Higgins și Gabriela Mărginean au adus punctele decisive în finalul partidei, reușind să marcheze în momente cheie pentru succesul care îi asigură Constanţei prezența în ultimul act al Ligii Naționale.

CSM Târgoviște a egalat pentru ultima dată cu 1:33 minute înainte de ultimul fluier, 63-63, însă fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu s-au dus la 69-66. Adversarele au ratat tot de la distanță, iar Gödri-Părău a fost mână sigură la aruncările libere, pentru 71-66, cu 4 secunde rămase din joc.

Constanța merge în finală! Au evoluat: Gödri-Părău 15 puncte (3 recuperări, 3 pase decisive), Higgins 13p (3, 3), Miskiniene 8p (7,  0), Živković 7p (8, 2), Koizar 7p (4, 3), Mărginean 7p (0, 2), Podar 6p (1, 1), Jones 4p (1, 2), Ghizilă 4p (1, 0), Irimia.

Pentru CSM Constanţa, urmează marea finală pentru titlu, contra celor de la FCC Baschet UAV Arad, care a învins, în cealaltă semifinală, campioana din ultimii şapte ani, Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 72-63 în jocul decisiv din Sepsi Arena.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.