spot_imgspot_img

Încă un milion de euro, de la bugetul local al Constanţei, pentru proiectul „Construire stadion Gheorghe Hagi”

spot_img

Primarul Constanței, Vergil Chițac, va propune consilierilor locali, în cadrul unei ședințe de îndată, care va avea loc săptămâna aceasta, aprobarea suplimentării cu încă 4.397.794,99 lei fără TVA a cofinanțării de la bugetul local a proiectului „Construire stadion Gheorghe Hagi”.

Suplimentarea a fost generată de taxele Casei Sociale a Constructorilor, Inspectoratului de Stat în Construcții, Ordinului Arhitecților din România, precum și cota Companiei Naționale de Investiții.

Reamintim faptul că proiectul este realizat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții și are valoarea de 379.000.000 lei fără TVA, fiind și cofinanțat de la bugetul local. Dacă va fi aprobată suplimentarea cofinanțării, contribuția municipiului Constanța va ajunge la 52.461.127, 96 lei fără TVA.

La finalizarea lucrărilor, Constanța va avea o arenă ultramodernă, cu o capacitate de 18.190 de locuri, care va putea găzdui evenimente sportive și culturale majore.

Principalele zone funcţionale și cerințe vor fi stabilite în conformitate cu reglementările UEFA pentru asigurarea cerințelor de clasificare UEFA 4 (nivel maxim), au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.