spot_img

Kangoo Jumps Summer Time, eveniment de talie națională, pe plaja Laguna din Mangalia

spot_img

Sport, mișcare, sănătate, divertisment, muzică antrenantă, socializare și multă voie bună. Acestea au fost ingredientele celei de-a treia ediții a Kangoo Jumps Summer Time, cantonament organizat de ReMona Sport Timișoara, timp de o săptămână, la malul mării. Gazdă primitoare a fost complexul Laguna din Mangalia, care a pus la dispoziție toate condițiile astfel încât musafirii să-și urmeze perfect programul și să se simtă cât mai bine. Doar e vacanță, pe litoral!
„Kangoo jump este o ramură a aerobicului, recomandată în recuperarea fizică, în problemele coloanei, ale spatelui. Am pornit cu această clasă de aerobic în urmă cu 10 de ani, cu obiectivul de a face sport, recuperare, fără a scăpa din vedere distracția.


În acțiunea de la Mangalia, am reușit din nou să îmbinăm utilul cu plăcutul. Am reunit aproximativ 70 de participanți, de toate vârstele, inclusiv câțiva copii, din Timișoara, Târgu Mureș, Sighișoara, Marginea/Suceava, Reghin, care au lucrat cu instructori din toate colțurile țării. Au fost zile pline de distracție, muzică specială, coregrafii deosebite, socializare, într-un cuvânt, o comunitate splendidă.
Mulțumim Hotel Laguna pentru găzduire, Mihai Covaci pentru muzică, Ilie și Ștefan pentru sonorizare. Și nu în ultimul rând, mulțumim participanților la cantonament și tuturor celor care ne-au fost alături”, a declarat, pentru Tomis Nord, Aurelian David, administrator ReMonaSport Timișoara.
Alături de presenter-ul Monica David și de cea mai tânără instructoare din țară, Denisa David, la eveniment au răspuns prezent mai mulți instructori internaționali KJ din țară: Adina Ința – Reghin, Elena Bujor Bartha – Alba Iulia, Gabriela Simina Ungureanu – Sibiu, Lucica Bordei – Slobozia, Andreea Dada – Râmnicu Vâlcea, Rita Asimov – Rădăuți, Vera Cazacu – București, Ileana Hrițcan – Marginea/Suceava, Românaș – Sighișoara.
După un stagiu cu două antrenamente pe zi, evenimentul s-a încheiat, cum altfel, decât la înălțime, Kangoo Jumps Summer Party marcând sfârșitul unei povești de neuitat.
Iubitorii kangoo jumps sunt așteptați la următorul eveniment: „Nicio zi fără sport”, care va avea loc, în data de 26 august, la Timișoara.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Liga Naţională de handbal masculin: CSM Constanţa, repriză secundă perfectă în duelul cu CSM Bucureşti

Victorie la 9 goluri pentru CSM Constanța! Formaţia de...

Mondialele de bob! Echipa profesorul Paul Neagu, încurajată de fostul împingător al Prinţului Albert de Monaco

Oaspete de seamă în „cartierul general” al lotului naţional...

Să vină punctele, să curgă victoriile! Week-end incendiar pentru echipele CSM-ului Constanţa

O nouă săptămână plină, cu meciuri importante pentru echipele...
spot_img

Liga Naţională de handbal masculin: CSM Constanţa, repriză secundă perfectă în duelul cu CSM Bucureşti

Victorie la 9 goluri pentru CSM Constanța! Formaţia de la malul mării s-a impus, cu scorul de 34-25 (12-11), pe terenul celor de la...

Mondialele de bob! Echipa profesorul Paul Neagu, încurajată de fostul împingător al Prinţului Albert de Monaco

Oaspete de seamă în „cartierul general” al lotului naţional feminin de bob al României, care participă, în acest week-end, la Campionatele Mondiale de la...

Să vină punctele, să curgă victoriile! Week-end incendiar pentru echipele CSM-ului Constanţa

O nouă săptămână plină, cu meciuri importante pentru echipele de volei, baschet, handbal și rugby ale CSM Constanţa, în ligile naționale, dar și în...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.