spot_imgspot_img

Kangoo Jumps Summer Time, eveniment de talie națională, pe plaja Laguna din Mangalia

spot_img

Sport, mișcare, sănătate, divertisment, muzică antrenantă, socializare și multă voie bună. Acestea au fost ingredientele celei de-a treia ediții a Kangoo Jumps Summer Time, cantonament organizat de ReMona Sport Timișoara, timp de o săptămână, la malul mării. Gazdă primitoare a fost complexul Laguna din Mangalia, care a pus la dispoziție toate condițiile astfel încât musafirii să-și urmeze perfect programul și să se simtă cât mai bine. Doar e vacanță, pe litoral!
„Kangoo jump este o ramură a aerobicului, recomandată în recuperarea fizică, în problemele coloanei, ale spatelui. Am pornit cu această clasă de aerobic în urmă cu 10 de ani, cu obiectivul de a face sport, recuperare, fără a scăpa din vedere distracția.


În acțiunea de la Mangalia, am reușit din nou să îmbinăm utilul cu plăcutul. Am reunit aproximativ 70 de participanți, de toate vârstele, inclusiv câțiva copii, din Timișoara, Târgu Mureș, Sighișoara, Marginea/Suceava, Reghin, care au lucrat cu instructori din toate colțurile țării. Au fost zile pline de distracție, muzică specială, coregrafii deosebite, socializare, într-un cuvânt, o comunitate splendidă.
Mulțumim Hotel Laguna pentru găzduire, Mihai Covaci pentru muzică, Ilie și Ștefan pentru sonorizare. Și nu în ultimul rând, mulțumim participanților la cantonament și tuturor celor care ne-au fost alături”, a declarat, pentru Tomis Nord, Aurelian David, administrator ReMonaSport Timișoara.
Alături de presenter-ul Monica David și de cea mai tânără instructoare din țară, Denisa David, la eveniment au răspuns prezent mai mulți instructori internaționali KJ din țară: Adina Ința – Reghin, Elena Bujor Bartha – Alba Iulia, Gabriela Simina Ungureanu – Sibiu, Lucica Bordei – Slobozia, Andreea Dada – Râmnicu Vâlcea, Rita Asimov – Rădăuți, Vera Cazacu – București, Ileana Hrițcan – Marginea/Suceava, Românaș – Sighișoara.
După un stagiu cu două antrenamente pe zi, evenimentul s-a încheiat, cum altfel, decât la înălțime, Kangoo Jumps Summer Party marcând sfârșitul unei povești de neuitat.
Iubitorii kangoo jumps sunt așteptați la următorul eveniment: „Nicio zi fără sport”, care va avea loc, în data de 26 august, la Timișoara.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.