„Crama Capitol” este una dintre locaţiile constănţene ce oferă un ambient plăcut, cu un aer tradiţional, pereţii fiind decoraţi cu fel de fel de obiecte tradiţionale, iar mesele, aranjate ca la carte. Crama dispune de şapte separeuri, locuri ideale pentru organizarea de mese festive. În extra-sezon, cei care aleg să viziteze „Crama Capitol” se pot delecta în fiecare seară cu muzică de petrecere: vioară, acordeon, chiar şi ţambal!
Atunci când vine vorba de mâncare, la „Crama Capitol” există multe bunătăţi culinare precum ciorbe, pastrame, tochituri, saramuri sau platouri reci şi calde. Totuşi, dacă treci pragul acestui restaurant, este imposibil să părăseşti locaţia fără să guşti din specialitatea bucătarului: pastramă de oaie la platou cu mămăliguţă şi telemea cu ardei iute.
De asemenea, conducerea restaurantului pune la dispoziţie şi un meniu al zilei foarte gustos şi foarte accesibil la preţ.
„Crama noastră este foarte cunoscută. În fiecare zi ne calcă pragul foarte mulţi oameni care sunt mulţumiţi de ceea ce găsesc aici. Nu încercăm decât să ne facem treaba. Clientul trebuie să vină curios şi să plece mulţumit”, a declarat patronul „Cramei Capitol”, Toma Matei.