spot_imgspot_img

Mondialele de bob! Echipa profesorul Paul Neagu, încurajată de fostul împingător al Prinţului Albert de Monaco

spot_img

Oaspete de seamă în „cartierul general” al lotului naţional feminin de bob al României, care participă, în acest week-end, la Campionatele Mondiale de la Winterberg (Germania).

Tricolorele şi antrenorul Paul Neagu au fost vizitaţi de Sebastian Gatusso, ani buni coleg de echipaj cu Prinţul Albert de Monaco, o personalitate a sportului din principatul monegasc.

„Sebastian Gatusso a fost unul dintre sportivii de top, un atlet desăvârşit, cea mai bună performanţă a sa în proba de 100 m fiind de 10,52 secunde! De asemenea, mulţi ani a fost împingător în bobul pilotat de prinţul Albert de Monaco.

Ca sportiv, a fost la mine în pregătire, la Centrul Sport Forum din Constanţa.

A fost conducătorul delegaţiei olimpice a Principatului Monaco la două ediţii de Jocuri Olimpice, este unul dintre reprezentanţii de marcă ai sportului de iarnă monegasc.

Acum, lucrează la Palatul Princiar, fiind şi preşedintele Federaţiei de Rugby din Monaco”, a declarat profesorul Paul Neagu.

Vizita lui Sebastian Gatusso a fost una de bun augur, iar Andreea Grecu a terminat în puncte proba feminină de monobob din cadrul Campionatelor Mondiale.

Sportiva antrenată de profesorul Paul Neagu s-a clasat pe locul cinci, la capătul unei bătălii acerbe pentru podium.

Titlul mondial i-a revenit germancei Laura Nolte, argintul, multiplei campioane olimpice şi mondiale Elana Meyers Taylor, iar bronzul, tot unei sportive din Germania, Lisa Buckwitz. Australianca Bree Walker a fost cu cinci sutimi de secundă mai rapidă decât Andreea Grecu şi a terminat pe poziţia a patra, româncei lipsindu-i 12 sutimi de secundă pentru a prinde locul trei.

La startul probei s-au aliniat nu mai puţin de 26 de concurente, cea de-a doua reprezentată a României, Georgeta Popescu, terminând competiţia pe locul 25.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.