spot_img

Outdoorz Fest revine la Fundata cu a doua ediție. Subcarpați încinge atmosfera!

spot_img

Outdoorz Fest revine în 2023 cu a doua ediție, care va avea loc între 27 și 30 iulie la Fundata, jud. Brașov, iar Subcarpați, Spike și Andia vor încinge scena amplasată în inima festivalului. Evenimentul promite să fie experiența supremă pentru toți iubitorii de natură, off-road, overlanding și camping din România și se va desfășura la o altitudine de 1400 de metri, într-o zonă frumoasă și naturală, declarată locația numărul 1 în topul destinațiilor turistice din România în 2023.

Outdoorz Fest este un festival dedicat iubitorilor de natură, de aventură off-road (mașini, ATVuri sau enduro), de overlanding și camping, muzică sau gastronomie. La fel ca anul trecut, Outdoorz Fest va crea un concept unic de festival, chiar la 1400 m altitudine, pe un teren de 60 ha, care dispune de peste 250 de locuri de campare și unde sunt așteptate peste 4000 de persoane, chiar în Fundata, unul dintre cele mai pitorești sate din România, aflat la cea mai mare altitudine din țara noastră.

Anul acesta, Outdoorz Fest vine cu o gamă largă de activități, care vor include, bineînțeles, trasee de off-road, unica expoziție de overlanding din România la 1400 m altitudine, workshop-uri de conducere off-road, de bushcraft (sau abilitatea de a trăi în natură având la dispoziție un set minim de unelte) și prim ajutor, dar și sesiuni de sport, ateliere pentru copii, precum și concerte cu artiști de renume precum Spike, Andia sau Subcarpați, Tumbe, Reman, Ionela Guzic plus alți invitați surpriză. Scena amplasată în inima festivalului Outdoorz va fi mereu animată de muzică, iar seara se va încinge cu adevărat prin concerte live pline de autenticitate, energie și pasiune.

Gastronomia este, de asemenea, o parte importantă a festivalului, având o gamă variată de mâncăruri delicioase și băuturi interesante, de la bucate tradiționale la preparate internaționale și meniuri speciale pentru copii.

Early bird tickets sunt disponibile până pe 15 mai la prețul de 275 lei/adult și 150 lei/copil (cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani), iar biletele se pot achiziționa online, prin intermediul www.outdoorz.ro, iabilet.ro, blt.ro sau alte platforme asemănătoare. Mașina are acces gratuit în cadrul festivalului la achiziția unui bilet de ”Acces festival” de adult. De asemenea, mașina are acces gratuit în camping dacă se dorește campare în aria festivalului, la achiziția biletelor de ”Acces camping adult”. Accesul la traseele ghidate de off-road se face prin achiziția biletelor de ”Acces Traseu Offroad”, în funcție de zilele/ziua preferată.

Echipa Outdoorz Fest este pregătită să ofere participanților o experiență unică și memorabilă. Festivalul reprezintă un loc perfect pentru familiile cu copii, unde aceștia se vor distra și vor petrece timp de calitate alături de ceilalți participanți.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...
spot_img

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut o discuţie aplicată privind iniţierea demersurilor oficiale pentru înscrierea fostelor închisori comuniste - Sighet, Piteşti,...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare de excepție la Campionatul Județean. Competiția desfășurată în perioada 17-18 februarie, la Năvodari, a reunit...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.