spot_imgspot_img

Pachete turistice de week-end la Constanţa şi Mamaia, puse la dispoziţie în extrasezon

spot_img

Turiştii care doresc să petreacă sfârşitul de săptămână la Constanţa sau Mamaia în extrasezon, în perioada 15 septembrie 2023 – 15 mai 2024, beneficiind de mai multe avantaje, vor putea cumpăra pachete de weekend de la agenţiile de turism, prin programul „City Break la Constanţa”, ce va fi lansat de asociaţia patronală RESTO Constanţa, au anunţat reprezentanţii organizaţiei.

Pachetul turistic de weekend va cuprinde cel puţin două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, cu tarife speciale la cazare şi, printre altele, voucher de reducere la restaurantele partenere.

„Pachetele de Weekend la Constanţa vor fi disponibile prin agenţiile de turism şi vor cuprinde minim 2 nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele ce vor intra în program, dar şi împreună cu transport gratuit către muzee, atracţii, Acvariu sau Delfinariu, sau unele reduceri la acestea. În plus, turiştii care aleg ‘City Break la Constanţa’ vor avea reduceri atractive la excursii şi tururi locale de degustări de vinuri la crame dobrogene sau Tur de Litoral cu turul cetăţilor antice din Dobrogea sau croazieră de o zi în Delta Dunării”, se arată pe pagina de Facebook a RESTO Constanţa.

Conform sursei citate, pachetul privind petrecerea sfârşitului de săptămână la Constanţa sau Mamaia va fi disponibil în agenţiile de turism peste câteva săptămâni, preţul putând porni de la 250 – 300 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, cu toate beneficiile şi discounturile menţionate.

„Condiţia? Să dovediţi că sunteţi Turist Constanta, prin voucherul de la Agenţia de turism prin care a fost achiziţionat pachetul!”, a mai informat RESTO Constanţa.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Marcel Ciolacu: „Varianta Mircea Geoană nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment”

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a declarat,...

Salina Praid se redeschide, la o lună după ce şi-a sistat activitatea din cauza infiltraţiilor

Salina Praid se redeschide sâmbătă, 15 iunie, la o...
spot_img

Athenaeum Summer Festival: Muzică clasică, jazz, muzică de film şi muzică veche, între 20 şi 29 iunie, la Ateneu

Cea de-a III-a ediţie a Athenaeum Summer Festival, un eveniment care include în program lucrări celebre de muzică clasică, jazz, muzică din filme, muzică...

Marcel Ciolacu: „Varianta Mircea Geoană nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment”

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, după reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD de la Sâmbăta de Sus, că, la...

Salina Praid se redeschide, la o lună după ce şi-a sistat activitatea din cauza infiltraţiilor

Salina Praid se redeschide sâmbătă, 15 iunie, la o lună după ce şi-a sistat activitatea de producţie şi de vizitare, din cauza infiltraţiilor şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.