spot_imgspot_img

Pe gazon, plajă, tatami şi în ring. Week-end incendiar pentru sportivii de la CSM Constanţa

spot_img

Sportivii de la CSM Constanţa sunt angrenați și săptămâna aceasta în competiții naționale și internaționale. Sportul minții cere concentrare maximă, iar confruntările de pe gazon, plajă, tatami și din ring, un plus de transpirație și de forță.

Șah

Maratonul șahistic de pe Litoral, la care participă sportivii de la CSM Constanța, se încheie săptămâna aceasta. După evoluțiile de la Cupa Mării Negre (Eforie Nord) și Festivalul Internațional de Șah FISCA 2023 (Jupiter), se pune punct și la Trofeul Litoralului – ediția a 32-a, competiție desfășurată la Eforie Nord, în perioada 19-29 iunie.

Rugby

Rugbiștii de la CSM Constanța încheie prima fază a campionatului în Liga Națională de Seniori, cu un meci pe teren propriu, contra celor de la CSM Bucovina Suceava. Aflați pe primul loc în grupa a 3-a, cu cinci victorii din tot atâtea partide, elevii antrenorilor Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir vor să mențină șirul succeselor.

Meciul va avea loc duminică, 2 iulie, de la ora 10.00, pe stadionul Flacăra din Năvodari.

Sambo

Sportivele secției de sambo din cadrul CSM Constanța luptă pentru medalii la Campionatul Național de Seniori pe Plajă, în perioada 30 iunie – 2 iulie. Cristina Blănaru va evolua la categoria 50 kg, iar Khrystyna Bondar la 59 kg. Competiția se desfășoară pe Plaja Ghioroc din Arad.

Lupte

Luptătorii de la CSM Constanța evoluează la Campionatul European U20 de la Santiago de Compostela (Spania), în perioada 26 iunie – 2 iulie. La fete, le avem în concurs pe Georgiana Antuca (antrenor Cornelius Trucmel), la categoria 50 kg, și Patricia Iurașcu (Georgios Papazou), la categoria 53 kg. În întrecerea băieților, speranțele se leagă de Daniel Sandu (antrenor Marian Oancea), la categoria 65 kg.

Box

Pugilistul Marian Alexandru Buleu este reprezentantul clubului constănţean la Cupa României de Seniori U22, care are loc la Târgu Jiu, în perioada 25 iunie – 2 iulie. Primul medaliat al secției de box CSM Constanța va lupta pentru aur la categoria 71 kg. Pugilistul este însoțit de antrenorul Mihai Constantin.

Ciclism

Mihnea Harasim a fost unul dintre laureații Campionatelor Naționale de Șosea și Paraciclism de la Agnita (județul Sibiu). La categoria U23, sportivul de la CSM Constanța a obținut o medalie de aur la Fond 160 km și o medalie de argint la Contratimp Individual 40 km. Cadetul Matei Paris a reușit un loc 5 la Fond 60 km și un loc 7 la CI 10 km. Din delegația clubului constănţean au mai făcut parte juniorul Alexandru Ulier și antrenorii Victor Bănescu și Filip Grigorescu.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la...
spot_img
spot_img

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de taxarea ridicată pe muncă, vor pleca în marş, în jurul orei 12:00, către Ministerul Economiei,...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a lansat programul electoral pe care îl propune pentru alegerile...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanţa, angrenați în lupta pentru medalii în competițiile interne și internaționale! Baschet seniori Baschetbaliștii de la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.