spot_imgspot_img

Peste 100 de judoka şi-au anunţat participarea la Cupa Pantheon, în week-end, la Constanţa

spot_img

Peste 100 de tineri judoka cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, reprezentând cluburi din Constanța și din țară atât la masculin, cât și la feminin, își vor măsura forțele, în week-end, la Constanța.

Aceștia, împreună cu antrenorii lor, vor participa în perioada 14-15 iunie la Cupa Pantheon la judo de la Constanța, care va avea loc în incinta sălii de sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“.

Confruntările se vor desfășura după regulile Federației Române de Judo, sportivii fiind împărțiți în funcție de sex și categoria de greutate.

Acțiunea face parte din proiectul „Judo – Sport și Educație, ediția a II-a“, desfășurat de Asociația Club Sportiv Pantheon Constanța cu sprijinul financiar din partea Consiliului Județean Constanța.

Întrecerea de sâmbătă deschide practic proiectul „Judo – Sport și Educație, ediția a II-a“, care se va derula până la mijlocul lunii noiembrie a acestui an. El mai include, printre altele, organizarea altor două întreceri, Black Sea Judo Cup și Cupa Centura Albă, dar și organizarea unui stagiu de pregătire dedicat practicanților de judo din județul Constanța.

Organizatorii se așteaptă ca la startul acestuia din urmă să fie prezenți și un număr mare de sportivi reprezentând cluburi de la noi din țară, dar și din străinătate, care au astfel posibilitatea de a se antrena pe litoralul românesc în cel mai mare dojo în aer liber din Europa, alături de nume importante din judo-ul mondial.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.