spot_img

Primăria Mangalia scoate la licitație mai multe loturi de teren, în stațiunea Venus/Cap-Aurora

spot_img

Primăria Municipiului Mangalia supune procedurii de licitație publică peste 40 de loturi de teren, în stațiunea Venus/Cap-Aurora, destinate exclusiv locuințelor individuale. Terenurile, cu dimensiuni cuprinse între 400 mp și 750 mp, aparțin domeniului privat al Municipiului Mangalia, iar vânzarea acestora se va face în baza O.U.G. nr. 57/03.07.2019, H.C.L. nr. 28/ 01.02.2023, respectiv H.C.L. nr. 29/ 01.02.2023.

„Persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentației de atribuire, în baza unei cereri scrise și după achitarea taxei speciale de 200 de lei. Documentația se poate solicita de la Biroul Registratură și Informare Cetățeni, din cadrul Primăriei.

O primă licitație publică pentru vânzarea a 21 de loturi din Venus are data limită de depunere a ofertelor 21 aprilie 2023, ora 14:00, cu deschiderea acestora în data de 25 aprilie, ora 11:00, la sediul Primăriei Mangalia.

A doua licitație pentru vânzarea a 22 de suprafețe de teren, din aceeași stațiune, are ca dată limită de depunere a ofertelor 25 aprilie 2023, ora 16:00, iar deschiderea lor se va face în data de 27 aprilie, ora 11:00.

Ofertele se depun într-un singur exemplar original pentru fiecare lot pentru care se licitează”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Mangalia.

Conform documentației specifice, cele 43 de loturi au ca destinație construirea de locuințe individuale, cu regim maxim de înălțime: S/Ds+P+2E, orice altă construcție fiind interzisă.

„Ne dorim să dezvoltăm din ce în ce mai mult orașul și cele șase stațiuni pe care le administrăm, dorim să susținem investitorii serioși care doresc să-și consolideze afacerile în domeniul turistic și nu numai. De aceea, am decis să oferim posibilitatea tuturor celor interesați de a deține un teren de casă, în stațiunea Venus, într-o zonă rezidențială, cu construcții care să respecte un echilibru între elementele de dezvoltare urbană și cele de natură turistică.

Așadar, pe aceste loturi nu vor putea fi construite blocuri sau alte clădiri cu multe etaje, nu se vor alipi sau dezmembra terenuri, singura destinație acceptată fiind cea de locuință individuală, conform legislației în vigoare și Hotărârilor CL Mangalia”, a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Să vină punctele, să curgă victoriile! Week-end incendiar pentru echipele CSM-ului Constanţa

O nouă săptămână plină, cu meciuri importante pentru echipele...

România va merge cu şapte sportive la Campionatele Mondiale de atletism indoor de la Glasgow

România va fi reprezentată de şapte sportive la ediţia...

Monobobul tricolor! Andreea Grecu ia startul la Campionatele Mondiale de la Winterberg

O nouă provocare pentru lotul naţional feminin de bob...
spot_img

Să vină punctele, să curgă victoriile! Week-end incendiar pentru echipele CSM-ului Constanţa

O nouă săptămână plină, cu meciuri importante pentru echipele de volei, baschet, handbal și rugby ale CSM Constanţa, în ligile naționale, dar și în...

România va merge cu şapte sportive la Campionatele Mondiale de atletism indoor de la Glasgow

România va fi reprezentată de şapte sportive la ediţia 2024 a Campionatelor Mondiale indoor de atletism de la Glasgow, în perioada 1-3 martie, competiţie...

Monobobul tricolor! Andreea Grecu ia startul la Campionatele Mondiale de la Winterberg

O nouă provocare pentru lotul naţional feminin de bob al României. După ce a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de la Altenberg,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.