spot_imgspot_img

Primăria Ovidiu: Bonificaţii pentru cetăţenii care îşi achită integral impozitele până pe 1 aprilie

spot_img

Primăria Ovidiu acordă bonificații persoanelor care aleg să facă plata integrală a sumelor datorate bugetului local până la data de 1 aprilie 2024.

„Primăria oraşului Ovidiu aduce la cunoștință că, pentru plata integrală a sumelor datorate bugetului local până la data de 1 aprilie 2024, inclusiv, se acordă bonificații de 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului / taxei pe clădiri, impozitului / taxei pe teren și impozitului pe mijloacele de transport.

Cuantumul impozitelor și taxelor locale aplicabile la nivelul oraşului Ovidiu a fost menținut la nivelul anului 2023, cu precizarea că în conformitate cu prevederile legale s-a aplicat indexarea de 13,8%, reprezentând rata inflației.

Totodată, 1 aprilie 2024 este termenul de plată a primei tranșe a impozitelor și taxelor locale, iar pentru depășirea termenului scadent se datorează majorări de întârziere de 1% calculate pentru fiecare lună.

Impozitele datorate se pot achita prin următoarele modalități de plată:

– Casierie primărie (numerar/POS)

Luni – Joi – 08:00 – 16:30

Vineri – 08:00 – 14:00

– Prin Ghișeul.Ro pentru persoanele fizice

– Prin Ordin de Plată (beneficiar Primăria Orașului Ovidiu, C.I.F. 4301359)”, au anunțat reprezentanții Primăriei Ovidiu.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.