spot_imgspot_img

Protecţia Consumatorilor a deschis Comandamentul Litoral, cu centre de comandă la Neptun, Eforie şi Mamaia

spot_img

Trei centre de comandă, în staţiunile Neptun, Eforie şi Mamaia, au fost deschise în cadrul Comandamentului Litoral 2024, lansat marţi de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Potrivit vicepreşedintelui cu atribuţii de preşedinte al ANPC, Sebastian Hotca, comisari din ţară sunt detaşaţi pe litoral în cadrul comandamentului, în serii, până la sfârşitul ultimei luni a verii.

„Avem cele trei centre de comandă în Neptun, Eforie şi Mamaia, în fiecare avem câte o serie de cinci comisari, suplinită de comisarii de la CJPC Constanţa. Aceste serii vor fi săptămânale şi se vor desfăşura până la finalul lunii august”, a declarat Hotca, într-o conferinţă de presă organizată la Năvodari.

El a mai spus că acţiunile de control ale comisarilor pentru Protecţia Consumatorilor au început de pe 1 iulie, fiind coordonate de reprezentanţi ai ANPC şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Directorul General al ANPC, Paul Anghel, a afirmat că primele verificări în cadrul Comandamentului Litoral 20024 au fost făcute în staţiunea Costineşti.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.