spot_imgspot_img

„Romania Start-up Revolution”, eveniment dedicat studenţilor şi viitorilor antreprenori

spot_img

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Facultatea de Științe Economice (FSE), în parteneriat cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) a organizat, miercuri, 24 mai 2023, evenimentul intitulat „Romania Start-up Revolution”.

Manifestarea a avut drept scop revitalizarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor și prezentarea noului concept CNIPMMR: Romania Start-up Revolution, ce conține elemente și programe esențiale pentru noul program de guvernare.

La eveniment au participat conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, rectorul UOC, prof. univ. dr. habil. Diane Vancea, președintele Senatului UOC, Florin Jianu, președintele CNIPMMR, Virgil Stănescu, antreprenor, Corina Martin, secretar general al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR), Marius Bogdan Călin, coordonator zonal Micro BCR, Nicoleta Vațlavec, manager corporate Groupama; moderator, Elena Coandă, vicepreședinte al CNIPMMR.

„Suntem onorați de faptul că Universitatea Ovidius din Constanța este gazda acestui eveniment care oferă, mai ales în zona de educație, încredere într-un viitor care, în contextul actual, nu este caracterizat de predictibilitate. Universitatea noastră reprezintă un hub în cadrul căruia putem răspunde provocărilor actuale, pregătindu-i pe studenți pentru a putea gestiona situații neprevăzute, precum cele generate, în ultimii ani, de pandemia COVID 19, de război, de criza energetică sau de asaltul inteligenței artificiale”, a precizat conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, rectorul UOC.

Celor peste 150 de studenți de la Facultatea de Științe Economice, care au participat la manifestare, le-au fost prezentate informații despre antreprenoriat, sfaturi practice pentru lansarea unei afaceri și le-au fost oferite detalii cu privire la oportunitățile existente în sfera antreprenorială și a start-up-urilor susținute de CNIPMMR.

Evenimentul desfășurat la Universitatea Ovidius încheie seria manifestărilor „Romania Start-up Revolution” organizate de CNIPMMR la Universitatea din Oradea, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava și Academia de Studii Economice din București.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la...
spot_img
spot_img

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de taxarea ridicată pe muncă, vor pleca în marş, în jurul orei 12:00, către Ministerul Economiei,...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a lansat programul electoral pe care îl propune pentru alegerile...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanţa, angrenați în lupta pentru medalii în competițiile interne și internaționale! Baschet seniori Baschetbaliștii de la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.