spot_imgspot_img

Şanse pentru viitor și premii smart! Cea de-a șaptea ediție a concursului #Digitaliada

spot_img

Fundația Orange dă startul celei de a 7-a ediții a concursului Digitaliada, o competiție pentru profesorii și elevii de peste 14 ani, care vor să creeze lecții interactive în mediul digital. Toate proiectele câștigătoare se vor regăsi ulterior pe digitaliada.ro și vor reprezenta un suport modern de curs sau resurse valoroase care îi vor ajuta pe profesori sau pe părinți în procesul de predare și îi vor inspira pe elevi.

Concursul #Digitaliada7 va premia concurenții pasionați, care dezvoltă conținut educațional original și open souce, cu echipamente electronice și IT (laptopuri, telefoane smart și tablete grafice) în valoare totală de 10.000 euro. Toate materialele vor fi validate din punct de vedere științific și evaluate de o comisie de experți în educație digitală.

Prin acest demers, Fundația Orange încurajează toți doritorii să contribuie la îmbunătățirea procesului de învățare în școlile din România, prin dezvoltarea de materiale autentice pentru o educație digitală mai accesibilă.

Înscrierile pentru concurs se desfășoară în perioada 31 martie 2023 – 31 mai 2023, pe www.digitaliada.ro. Participanții trebuie să își creeze un cont de utilizator, să completeze formularul dedicat și să încarce pe platformă materialul/materialele realizate. După evaluarea proiectelor depuse, câștigătorii vor fi anunțați până în data de 5 iulie 2023.

În fiecare an, concursul include patru categorii: Aplicații, Conținut video, Proiectare didactică și Alte materiale educaționale. De altfel, o comisie specială, formată doar din elevi va acorda și un Premiu de Popularitate, pentru cele mai interesante materiale. Concursul #Digitaliada include și anul acesta o categorie distinctă, dedicată elevilor cu vârste între 14 și 17 ani.

Până acum, în cele şse ediții de concurs au fost înscrise peste 1.200 de resurse educaționale digitale pentru învățământul primar și gimnazial. Concursul a avut până în prezent 58 de câștigători.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la...
spot_img
spot_img

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de taxarea ridicată pe muncă, vor pleca în marş, în jurul orei 12:00, către Ministerul Economiei,...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a lansat programul electoral pe care îl propune pentru alegerile...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanţa, angrenați în lupta pentru medalii în competițiile interne și internaționale! Baschet seniori Baschetbaliștii de la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.