spot_imgspot_img

Special pentru miri! Târgul pentru nunți își deschide porțile, în week-end, la City Park Mall

spot_img

City Park Mall Constanța găzduiește în weekendul 1-2 aprilie cel mai așteptat eveniment al primăverii: Târgul pentru nunți. Timp de două zile, cei care își doresc o nuntă memorabilă vor găsi aici tot ce au nevoie pentru a-și transforma ziua specială într-o amintire luminoasă care îi va însoți toată viața.

Ajuns la ediția a XVI-a, târgul organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură (C.C.I.N.A.) Constanţa va avea loc în City Park Mall, între orele 10.00 și 20.00, în piațeta liftului panoramic, nivel -1, respectiv în piațeta de la intrarea principală a centrului comercial.

„Weekendul acesta City Park Mall Constanța va fi în centrul atenției pentru toți cei care își organizează nunta în viitorul apropiat. Și nu vor fi dezamăgiți, căci viitorii miri sau nuntași vor descoperi cele mai noi tendințe în materie de nuntă și vor avea acces la produse și servicii de calitate, toate în același loc. Aici vor găsi cele mai rafinate rochii de mireasă și costume de mire, bijuterii fine, aranjamente florale, invitații personalizate și multe alte produse necesare pentru a da contur unui eveniment după chipul și asemănarea lor. Ne dorim ca acest târg să fie un punct de reper în organizarea nunților și suntem bucuroși să fim parte dintr-un astfel de eveniment special”, spun reprezentanții City Park Mall Constanța.

 

Pe lângă rochii de mireasă și de ocazie, costume de ceremonie pentru miri și verighete, la târg se găsesc și ornamente și decoruri pentru nuntă, iar participanții la eveniment vor putea testa oglinda magică – o variantă modernă și interactivă a clasicelor cabine foto, care permite invitaților să-și facă fotografii distractive și originale – precum și o platformă 360, pentru poze memorabile, de jur-împrejur.

Tot aici, viitori miri vor avea ocazia să închirieze mașini de epocă și vor putea discuta cu wedding planners profesioniști care le vor oferi sfaturi și inspirație pentru organizarea nunții așa cum și-o doresc.

 

Anul acesta este posibil să vedem unele schimbări și inovații în designul rochiilor de mireasă. Designerii au început să propună viitoarelor mirese culori noi și surprinzătoare, materiale neobișnuite, detalii extravagante și croieli atipice. Deși rochiile de bal sau de sirenă rămân în continuare populare, se poate vedea o creștere a cererii pentru siluete non-conformiste, cum ar fi modelele oversized sau minimaliste.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la...
spot_img
spot_img

Sindicalişti: Tema principală a protestului nostru o reprezintă fiscalitatea în România. Suportăm cele mai mari biruri!

Sindicaliştii care protestează, luni, în faţa Guvernului, nemulţumiţi de taxarea ridicată pe muncă, vor pleca în marş, în jurul orei 12:00, către Ministerul Economiei,...

Soluții realiste în programul electoral al lui Claudiu-Iorga Palaz, candidat DREAPTA UNITĂ pentru CJC

Claudiu-Iorga Palaz, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, a lansat programul electoral pe care îl propune pentru alegerile...

Să vină victoriile! Week-end plin de evenimente pentru sportivii de la CSM Constanţa

Este încă o săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanţa, angrenați în lupta pentru medalii în competițiile interne și internaționale! Baschet seniori Baschetbaliștii de la...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.