spot_imgspot_img

Sport, plimbare, recreere în aer liber. Constanţa Coffee Break revine!

spot_img

E vară, e vremea vacanțelor și plimbărilor, a întâlnirilor cu prietenii și a timpului de calitate petrecut cu cei dragi. Și unde putem face toate acestea, dacă nu în aer liber?

De aceea, din acest weekend, bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, se transformă în zonă de promenadă. Savurăm o cafea, ne plimbăm, mergem cu rolele sau bicicleta, practicăm sporturi, luăm o pauză de la agitația zilnică.

„Prin acest proiect, pe lângă încurajarea mișcării în aer liber, Primăria Constanța urmărește punerea în valoare a spațiilor comunitare, dar și revitalizarea economiei locale, prin extinderea locațiilor existente în această zonă plină de farmec.

De asemenea, invităm alături de noi toți creatorii de frumos, producători, comercianți, artiști, cluburi sportive sau ONG-uri. Vrem să promovăm cultura locală, tradițiile românești, dar și pe cele ale altor comunități prezente în Dobrogea, sporturile, să transformăm, astfel, orice plimbare într-o experiență de neuitat.

Cei care doresc să implice în acest proiect, se pot adresa Direcției Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanța, la numărul de telefon 0241.485.892 sau pe adresa de e-mail: evenimente@primaria-constanta.ro”, au transmis reprezentanţii Primări Constanţa.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.