spot_imgspot_img

Sportivii de la CSM Constanţa au fost premiaţi la Gala Gimnasticii Româneşti

spot_img

Sabrina Voinea Maneca a fost desemnată cea mai bună gimnastă din România în 2023, în cadrul Galei Gimnasticii Româneşti organizate, vineri, la Circul Metropolitan din Bucureşti.

Ea este medaliată cu bronz la sol la Campionatele Europene şi ocupantă a locului 4 la Campionatele Mondiale în aceeaşi probă.

De asemenea, gimnasta a făcut parte din echipa României, care a reuşit calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris după o pauză de 12 ani.

Sabrina este legitimată la CSM Constanța, unde este antrenată de mama ei, Camelia Voinea, fostă vicecampioană olimpică.

De asemenea, componentă a clubului constănțean (și a echipei naționale) este și Andreea Preda, premiată în cadrul festivității.

În topul gimnasticii aerobice s-au aflat și trei sportivi de la CSM Constanța, toți medaliați la Campionatele Europene: Daria Mihaiu, Antonio Surdu și Mădălin Boldea, care au fost premiați în cadrul Galei Gimnasticii Româneşti.

De pregătirea sportivilor la CSM Constanța se ocupă Maria Fumea, care este vicepreședintă a Federației Române de Gimnastică, membră în Comitetul Executiv al Federației Internaționale de Gimnastică și antrenoare a lotului național de aerobic.

Daria Mihaiu se antrenează intens pentru evoluțiile din cadrul Cupei Mondiale, programate luna viitoare, în Portugalia și în luna mai, în Japonia.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.