spot_imgspot_img

Sudul litoralului / Stațiunile Mangaliei, promovate la Târgul de Turism al României

spot_img

Municipiul Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului sunt reprezentate la Târgul de Turism al României – ediția de primăvară, care se desfășoară, în perioada 23-26 februarie, la Romexpo Bucureşti.

Cei interesați de ofertele turistice din sudul litoralului sunt invitați să viziteze standul 33, din Pavilionul B2, amenajat de Primăria Mangalia. Alături de reprezentanții primăriei, expun serviciile turistice și cei mai importanţi agenţi economici din staţiunile Saturn, Venus, Jupiter, Cap-Aurora, Neptun şi Olimp.

Pe durata evenimentului, reprezentanții administrației publice locale prezintă publicului interesat, prin diverse materiale informative, potenţialul turistic al celor şase staţiuni din zona de sud a litoralului Mării Negre.

„În ultimii ani, stațiunile Mangaliei au intrat într-un proces accelerat de revitalizare, datorită proiectelor de modernizare demarate de Primăria Municipiului Mangalia, dar și ca urmare a revenirii marilor investitori. Avem stațiuni cu numeroase unități de cazare, care creează condiții excelente pentru petrecerea unui concediu estival cât mai plăcut. Primăria Mangalia a venit în completarea investițiilor private, iar cu fonduri europene, am reușit să modernizăm trama stradală din Saturn, Neptun și Olimp, centrul vechi al Mangaliei și falezele aferente, precum și falezele din Saturn sau Cap-Aurora.

În continuare, vom contracta cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru reabilitarea tuturor stațiunilor din zonă, astfel încât acestea să devină o destinaţie de vacanţă care să atragă numeroşi vizitatori, români şi străini”, a precizat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Marcel Ciolacu: „Varianta Mircea Geoană nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment”

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a declarat,...

Salina Praid se redeschide, la o lună după ce şi-a sistat activitatea din cauza infiltraţiilor

Salina Praid se redeschide sâmbătă, 15 iunie, la o...
spot_img

Athenaeum Summer Festival: Muzică clasică, jazz, muzică de film şi muzică veche, între 20 şi 29 iunie, la Ateneu

Cea de-a III-a ediţie a Athenaeum Summer Festival, un eveniment care include în program lucrări celebre de muzică clasică, jazz, muzică din filme, muzică...

Marcel Ciolacu: „Varianta Mircea Geoană nu a fost discutată în interiorul partidului până în acest moment”

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, după reuniunea Consiliului Politic Naţional al PSD de la Sâmbăta de Sus, că, la...

Salina Praid se redeschide, la o lună după ce şi-a sistat activitatea din cauza infiltraţiilor

Salina Praid se redeschide sâmbătă, 15 iunie, la o lună după ce şi-a sistat activitatea de producţie şi de vizitare, din cauza infiltraţiilor şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.