spot_img

Susţinere pentru performanţă! Triatlonistul Carol Popa, de la CSM Constanţa, premiat de compania CELCO

spot_img

Carol Popa, triatlonist în cadrul CSM Constanța, a fost premiat de către sponsorul principal al clubului de pe litoral, CELCO, cu premiul de „Cel mai de perspectivă tânăr sportiv”.

„CELCO este unul dintre principalii parteneri ai sportului constănțean și ai clubului nostru, fiind unul dintre cei mai activi susținători ai sportivilor constănțeni, dar și un coorganizator al multor competiții de tradiție atât din județul Constanța, cât și în România, printre care merită reamintite competițiile de ciclism sau triatlon, printre cele mai mari din România.

Evenimentul a continuat cu Gala Jubileului CELCO, alături de: parteneri strategici, reprezentanți ai lumii sportive, ai domeniului sănătății și afacerilor, clienți, arhitecți, proiectanți, angajații vechi și noi, cadre universitare și studenți, iar în cadrul Galei Jubileului CELCO s-au decernat Trofeele aniversare CELCO acelor personalități care au avut o contribuție activă la dezvoltarea comunității locale: în domeniul sportului, în domeniul sănătății, în domeniul educației, în domeniul de business, în domeniul arhitecturii”, a declarat directorul CSM Constanţa, Andrei Talpeş.

Carol Popa a fost unul dintre sportivii premiați în cadrul Galei, primind distincția pentru unul dintre cei mai de perspectivă tineri sportivi ai Constanței.

Tânărul sportiv a primit din partea companiei CELCO un cec în valoare de 1.000 de lei pentru susținerea performanței în sport.

„Mulțumim CELCO pentru implicarea în comunitatea și în sportul constănțean, pentru sprijinul necondiționat din toți acești ani alături de comunitate și sport. Împreună, construim sănătos!”, a mai transmis directorul Andrei Talpeş.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...
spot_img

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut o discuţie aplicată privind iniţierea demersurilor oficiale pentru înscrierea fostelor închisori comuniste - Sighet, Piteşti,...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare de excepție la Campionatul Județean. Competiția desfășurată în perioada 17-18 februarie, la Năvodari, a reunit...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.