spot_imgspot_img

Tenis de masă: Eduard Ionescu şi Ovidiu Ionescu s-au calificat la JO 2024 în probele de simplu

spot_img

Sportivii români Eduard Ionescu şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în proba de simplu masculin a concursului de tenis de masă de la Jocurile Olimpice de la Paris, graţie poziţiilor ocupate în clasamentul mondial, a transmis Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

„Andrei Eduard Ionescu este cel de-al cincilea reprezentant al României care va evolua în competiţia olimpică de tenis de masă de la Paris 2024. Graţie poziţiei sale în clasamentul mondial, Eduard Ionescu şi-a câştigat dreptul de a evolua în întrecerile masculine de simplu.

Ovidiu Ionescu, calificat deja la dublu mixt alături de Bernadette Szocs, a obţinut dreptul de a evolua şi în competiţia de simplu, de asemenea datorită poziţiei sale în ierarhia mondială de la simplu”, se arată într-un comunicat al COSR.

După ce Federaţia Internaţională de Tenis de Masă a omologat clasamentul mondial, Eduard Ionescu, ocupantul locului 72, a devenit astfel al 92-lea membru al Echipei Olimpice Team Romania pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

La Paris 2024, la tenis de masă, România va fi reprezentată la feminin la echipe şi simplu, la masculin, la simplu, şi la dublu mixt.

Team Romania are în acest moment 92 de sportivi calificaţi la JO 2024 (26 iulie – 11 august), la 15 sporturi.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.